Victoria's Secret Fashion Show... ŞOVUN MÜZİKAL KONUKLARI BELLİ OLDU !..

Victoria's Secret Fashion Show... ŞOVUN MÜZİKAL KONUKLARI BELLİ OLDU !..

Victoria's Secret Fashion Show'da sahne alacak sanatçılar belli oldu. Dünyanın dört bir tarafında merakla beklenen yıl sonunun en güzel hediyesi olan Victoria's Secret Fashion Show'da sahnede kimler olacak.

Victoria's Secret Fashion Show'da sahne alacak sanatçılar belli oldu. Dünyanın dört bir tarafında merakla beklenen yılsonunun en güzel hediyesi olan Victoria's Secret Fashion Show'da sahnede kimler olacak.

Sekiz Grammy ödüllü Rihanna, Selena Gomez ve Grammy adayı "The Weeknd" 8 Aralık Salı gecesi CBS televizyonunda yayınlanacak olan VICTORIA'S SECRET defilesinde performans sergileyecek.

Victoria's Secret Melekleri Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel ve Lily Aldridge ile birlikte en yeni Melekler Elsa Hosk, Jac Jagaciak, Jasmine Tookes, Kate Grigorieva, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell, Taylor Hill ve Victoria's Secret PINK modeli Rachel Hilbert, moda, fantezi ve eğlence dünyasını podyumda bir şölene dönüştüren defileye çıkacak.

180'den fazla ülkede yayınlanan şovda pembe halı röportajları, model profilleri ve dünyanın en tanınmış defilesinin nasıl yaratıldığını gösteren sahne arkası çekimler, ayrıca milyonlarca dolarlık Fantasy Bra yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.