Volkan Konak... 'BEN MÜZİSYENİ AYAK SESİNDEN TANIRIM!'

Volkan Konak... 'BEN MÜZİSYENİ AYAK SESİNDEN TANIRIM!'

BVS Group’a ait Günay Restaurant’ta sahne alan Volkan Konak duygulu şarkılarla dinleyenleri hüzünlendiren, anlattığı fıkra ve hayat hikayeleriyle de neşelendirdi, gece boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi.

Volkan Konak ilk olarak ‘Yollar Bizimdir’ isimli şarkıyı seslendirdi. Aşık Veysel’in ‘Dostum, Dostum’ türküsünde ise yüzlerce konuk ünlü şarkıcıyla birlikte söyledi.

 

Sanatçı, şarkı aralarında seyircileriyle sohbet etti, kimi zaman onları güldürdü, kimi zaman ise anıları ve şiirleriyle hüzünlendirdi.

 

Sahnede, hepsi usta birer müzisyen olan orkestrasını bir maestro titizliğiyle yöneten Volkan Konak, “Ben müzisyeni ayak sesinden tanırım. Bunların hepsi usta çocuklar. Böyle orkestra olursa bizler yükseliyoruz.” dedikten sonra Günay’ın şeflerine seslendi:

 

“Kapıları kapatın eğlence başlıyor, biz ne zaman istersek o zaman biter. Bu gece dünya bizim etrafımızda dönecek.

‘Mimoza Çiçeği, ‘Sigaramın Dumanına Sarsam Seni’, ‘Yiğidim Aslanım’, ‘Yol Verin Dağlar’, ‘Maçka’da Buluşalım’, ‘Yarim’, ‘Sevenler Ağlarmış’ gibi sevilen eserleri peş peşe seslendiren ünlü sanatçı “Sevmek çok kutsal bir şey..sevin ve sevilin.” dedi.

Volkan Konak programının ikinci bölümünde, kendisini dinleyenler arasında bulunan Selçuk Balcı’yı sahneye davet etti. Selçuk Balcı söylediği güzel parçalarla geceye renk kattı ve büyük alkış aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.