Volkan Konak... 'BİZ ŞARKI SÖYLERKEN TAVİZ VERMEYİZ!'

Volkan Konak... 'BİZ ŞARKI SÖYLERKEN TAVİZ VERMEYİZ!'

BVS Group’un Amiral Gemisi Günay Restaurant’ta yoğun istek üzerine yeniden Volkan Konak ve Ayla Çelik sahne aldı.

Volkan konak öncesin  Günay Restaurant’ta  ilk olarak besteci ve söz yazarı Ayla Çelik sahne aldı.

‘’Yeniden Günay’da sahne almak heyecan verici, bu gece bütün bana ait şarkıları sizler için seslendireceğim.. Hoş geldiniz!’’ diyerek programına başladı.

aylacelik_gunay-001.jpg

Geçtiğimiz günlerde Beyazıt Öztürk ile seslendirdiği büyük ilgi gören ‘’ Bağdat’’ şarkısını bu defa Günay’da ki konukları için seslendiren Ayla Çelik büyük alkış aldı..

Konukların hep bir ağızdan eşlik ettiği şarkıyı yoğun istek üzerine program boyunca tam üç defa seslendirdi.

BU AKŞAMIN SAHİBİ SİZSİNİZ!

Geceye ‘’Yollar Bizimdir’’ isimli şarkı ile giriş yapan Karadeniz müziğinin sevilen ismi Volkan Konak, gece boyunca duygulu şarkılarla konuklarını hüzünlendirirken, anlattığı fıkra ve hayat hikayeleriyle  de neşelendirdi.

 ‘’Bu akşam bir yolculuk yapacağız, sizler herhangi birer insan değilsiniz.. Bu geceyi hak etmiş insanlarsınız, demek ki çok çalışmışsınız..

Bu akşamın sahibi sizsiniz, bizlerde övünmek gibi olmasın iyi müzik yaparız! Şarkı söylerken taviz vermeyiz, hayatımızı verircesine söyleriz.. Hoşgeldiniz!’’  diyerek programına devam etti.

 ‘Mimoza Çiçeği, ‘Sigaramın Dumanına Sarsam Seni’, ‘Yiğidim Aslanım’, ‘Yol Verin Dağlar’, ‘Maçka’da Buluşalım’, ‘Yarim’ gibi sevilen eserleri peş peşe seslendiren ünlü sanatçı son olarak ‘’İzmir Marşı’’nı Günay’da bulunan konuklardan birlikte seslendirdi ve dakikalarca alkış aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.