Volkan Konak.. 'TERK-İ DİYAR' EDİYOR!

Volkan Konak.. 'TERK-İ DİYAR' EDİYOR!

Son konserini Kıbrıs Girne’de veren “Kuzeyin Oğlu” lakaplı sanatçı Volkan Konak'ın menajeri, sanatçının ailesiyle birlikte Amerika'ya yerleşeceğini açıkladı.

Kuzeyin Oğlu lakaplı Volkan Konak üç çocuğu ve eşi ile birlikte Amerika’ya yerleşme kararı aldığını açıkladı. Sanatçı bundan sonraki hayatını Washington D.C. de geçirecek…

Volkan Konak tek gecelik konserinde her zamanki gibi dolu dolu bir konser verdi. Şiirler okuyup, şarkılarını söyleyen sanatçı keyifli bir gece yaşattı.

Volkan Konak'ı dinlemeye gelenler arasında  Devlet Tiyatroları eski genel müdürü ve oyuncu, yönetmen Yücel Erten, tiyatro sanatçısı Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Kalkan’da vardı. 

Kalabalık bir dinleyici grubuna hitap eden Volkan Konak konserindeki performansıyla keyifli bir gece yaşattı.

Ailesiyle Amerika’ya yerleşiyor…

Bu arada ünlü sanatçı Volkan Konak’ın  çok kısa bir zaman içinde eşi ve üç çocuğu ile birlikte Amerika’ya yerleşeceğini  menajeri  açıkladı.

Küçük kızı geçtiğimiz yıl dünyaya gelen sanatçının, özellikle çocuklarının eğitimi için Amerika’da hayatına devam edeceği  belirtilerek sanatçının artık Türkiye’ye sadece konser çalışmaları için geleceği belirtildi.

Washington D.C.’ye yerleşecek olan sanatçı 2012 yılında Washington DC.’den başladığı Amerika’yı  doğusundan batısına kadar karavanı ile dolaştığı ve adına da “Route 66” adını verdiği bir Amerika turu yapmıştı.

Sanatçı bu turda kaydettiği görüntülerden oluşan bir filmi de resmi internet sitesinden yayınlamıştı.

Sanatçı Amerika için düşüncelerini şöyle dile getirmişti ; “Yaşam bize sunulmuş en büyük armağandır. Kainatın dünyanın bir parçası olduğuma göre bu hakkımı sonuna kadar kullanıyorum.

Türkiye'mi çok seviyorum, karış karış gezdim. Avrupa’yı , Kuzey Afrika’yı gezdim bitirdim. Bazı arkadaşlar niye Amerika diyebilirler.

Amerika sömürgeci bir ülke ve bunu herkes kabul ediyor. Rejimini sömürgeciliğini, asla onaylamıyorum. Ama coğrafyaların, ağaçların, insanların ne suçu var.

Ben dünyanın bir parçasıyım, dünyayı da babamın ev gibi yaşarım. Hayat bana verilmiş bir armağan demiştim. Ben bu armağanın hakkını vermeye çalışıyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum