Vural Gökçaylı... DUAYEN MODACIDAN KANSERLE SAVAŞ VAKFI YARARINA GÖRKEMLİ BİR  DEFİLE...

Vural Gökçaylı... DUAYEN MODACIDAN KANSERLE SAVAŞ VAKFI YARARINA GÖRKEMLİ BİR DEFİLE...

Vural Gökçaylı, 2015 İlkbahar-Yaz kolleksiyonundan oluşan göz alıcı tasarımlarını Kanserle Savaş vakfı yararına, Fransız Sarayı’nda düzenlenen görkemli bir defile ile İstanbul'lu moda severlerle buluşturdu.

Haber; Mehmet KARADEMİR

Kolleksiyonlarında ki hemen hemen tüm parçaların teknik olarak demode olmadığı şov amaçlı birkaç elbisenin dışında tamamına yakınının giyilebilir olduğu Türkiye’de Haute-couture’ün önde gelen isimlerinden Vural Gökçaylı’nın Türkiye Kanserle Savaş Vakfı yararına düzenlediği defile 3 Haziran Çarşamba günü, Fransa Büyükelçisi Laurent Bili ev sahipliğinde Fransız Sarayı’nda gerçekleşti.

Moët Hennessy ürün gamından seçkin ürünlerin servis edildiği ve hoş geldiniz kokteyli ile başlayan geceye iş, sanat, basın ve cemiyet hayatının önde gelen bir çok seçkin isim katıldı.

Siyah, beyaz, krem, kırmızı, gece mavisi başta olmak üzere bir çok göz alıcı renklerle bezenmiş kolleksiyon, defile izleyenlerinin adeta gözlerini kamaştırdı ve ayakta alkışlandı.

Çeyrek asırdır süren mutlu evlilikleri ile örnek bir çift olan Vural Gökçaylı ve zarif eşi Meral Gökçaylı'nın konukseverlikleri, naif tavırları defilede konukların büyük övgüsünü topladı.

Vural Gökçaylı’nın İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonuna ait 60 parçanın sergilendiği defilede ünlü mankenler Çağla Şikel, Merve Büyüksaraç, Deniz Pulaş, Ebru Güzel, Ceylan Saner, Zeliha Çal ve Tuğba Karaca’nın aralarında bulunduğu 15 manken podyumda yer aldı.

Gecede Deniz Pulaş, yıllara meydan okuyan fiziği ve siyah önden yırtmaçlı son derece şık tuvaleti ile gecenin en çok konuşulan isimlerinin başında geldi.

Defile finalinde Merve Büyüksaraç'ın sunduğu gelinlik, izleyicilerden tam not aldı defilede en çok fotoğrafı çekilen kostüm oldu.

Defile finali Vural Gökçaylı'nın Çağla Şikel ile birlikte salona el ele gelmesiyle adeta bir şölene dönüştü ve Şıkel üstünde ki kırmızı kostümü ile hayranlık uyandırdı.

Defile için satılan biletlerden elde edilen tüm gelir Kanserle Savaş vakfına bağışlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.