WhatsApp... BEKLENEN MÜJDE GELDİ!..

WhatsApp... BEKLENEN MÜJDE GELDİ!..

WhatsApp'ın masaüstü uygulaması için uzun zamandır beklenen haber, en sonunda geldi.

Dünya çapında milyarlarca kullanıcının tercih ettiği mesajlaşma yazılımı WhatsApp, 2016'da Windows'a yönelik bir masaüstü uygulaması yayınlamıştı. Bu uygulama, klasik bir "win32" uygulamasıydı ve Windows mağazası üzerinden değil, WhatsApp'ın web sitesinden indirilebiliyordu.

Şimdi ise WhatsApp, bir süredir beta sürümünü test ettiği Windows Store'a yönelik WhatsApp uygulamasını yayınladı. Yeni uygulama mağaza uygulaması olsa da Microsoft'un Evrensel Windows Platformu'nu (UWP) kullanmıyor. Uygulama, daha önce kullandığımız masaüstü uygulamasına benziyor ve Desktop App Converter for Project Centennial ile paketlenmiş gibi görünüyor.

Uygulama, belirli dosya türlerini paylaşabilme, profil bilgilerini düzenleyebilme, GIF ve emoji gönderebilme, durum güncellemelerini görüntüleyebilme gibi faydalı işlevlerle geliyor.

WhatsApp'ın diğer masaüstü sürümlerinde olduğu gibi bu uygulamayı kullanmak için telefonunuzda WhatsApp'ı yüklemiş olmanız ve Ayarlar altındaki "WhatsApp Web" seçeneğini kullanmanız gerekiyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.