WhatsApp Business... FARKI NE?..

WhatsApp Business... FARKI NE?..

WhatsApp, bazı Android beta kullanıcılarına gönderdiği e-posta ile WhatsApp Business’i deneyimleyebileceklerini açıkladı. Peki bu sistem ne işe yarıyor? Normal WhatsApp’tan farkı ne?

Artık iletişim çağındayız ve birçok işletme, görüşmelerini WhatsApp üzerinden gerçekleştiriyor. Bunu daha efektif bir hale dönüştürmenin yollarını arayan WhatsApp, geçtiğimiz birkaç ay içerisinde yurt dışında sınırlı sayıda kullanıcıya WhatsApp Business isimli yeni hizmetini deneyimleme şansı tanımıştı.

İşte bu hizmet, yavaş yavaş Türk kullanıcılarına da ulaşmaya başladı.

WhatsApp tarafından bir takipçimize gelen e-posta ile WhatsApp Business’ın Türkiye’ye de ulaştığını görüyoruz. Farklı bir uygulama olarak kullanılacak olan WhatsApp Business, henüz test aşamasında olduğu için kararsız olabilir. Bu sebeple size de benzer bir e-posta geldiğinde bunu dikkate almanızı öneriyoruz.

WhatsApp Business’ın arayüzü tam olarak böyle görünüyor. Şirketlerin müşterileriyle e-posta yerine anlık olarak mesajlaşmasını sağlayacak bu sistem, ayrıca müşterilerin şirket hakkında bazı bilgilere ulaşmasını sağlayacak; işletmenin adı, tanımı, e-posta adresi, internet sitesi gibi temel bilgiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.