WhatsApp... GÜNCELLEME SONRASI YENİLİKLER NELER?..

WhatsApp... GÜNCELLEME SONRASI YENİLİKLER NELER?..

WhatsApp, Google Play Beta Test programı ile yeni özelliklerini yayınlamaya devam ediyor. Bu yeni özelliklerin yanı sıra, kullanıcıların da deneyimini önemseyen şirket, geri bildirimlerle uygulama üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen WhatsApp, uygulama sürümünü versiyon 2.18.189’a yükseltti. Bakalım yeni WhatsApp güncellemesi, kullanıcılara neler sunuyor?

WhatsApp güncellemesi ile gelen yenilikler ve detayları

Bu özellikleri şu an için WhatsApp beta test kullanıcıları için geçerli olup, ilerleyen zamanlarda Android kullanıcılarına sunulacak.

Bunun nedeni, özelliklerin test edilip, artılarını ya da eksilerini bularak, özelliği daha stabil hale getiriliyor olması.

Daha önceki haberlerimizde de belirttiğimiz gibi, uygulamaya etiket mağazası gelecek.

Bu gelecek olan mağaza ile birlikte, birçok etiket sizlere sunulacak. Ayrıca, sizlere sunulan etiket mağazası, kategorilerden oluşacak.

Böylelikle kullanıcılar, kendisini en iyi ifade eden etiketi seçebilecek.

Bu sebeple WhatsApp, uzun süredir üzerinde çalıştığı etiketlere bir yenisini daha ekledi. Bu etiketler aşk, üzgün ve vay! gibi etiketlerden oluşuyor.

WhatsApp güncellemesi

Bunun yanı sıra, uygulama üzerinde bazı etiket paketlerine sahip olmadığınızda ise sizleri aşağıdaki gibi bir durum karşılayacak.

WhatsApp güncellemesi

Böyle bir durum ile karşılaşırsanı eğer, etikete sahip olmanız için uygulama mağazasından indirmeniz gerekecek gibi duruyor. 

Tabi, kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına da bu durum için ilerleyen zamanlarda bazı iyileştirmeler de yapılacak gibi duruyor.

WhatsApp güncellemesi

Son olarak, Android için WhatsApp beta 2.18.179 sürümünde keşfedilen detay ise küçük ama işlevsel olmasıyla öne çıkıyor. WhatsApp mesajlarını diğer kişilere veya gruplara iletme işlevi bir süredir kullanıcılara sunulmuş durumda.

Beta sürümünde ise bu iletme özelliği için ayırt edici bir etiket getiriliyor.

Önemsiz gibi gözükse de kullanıcılar bu etiket sayesinde üçüncü şahıslardan gelen içerikler ile doğrudan bir sohbetten gelen metinleri ayırt etme şansına sahip olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.