WhatsApp... İLETİLMİŞ MESAJ ÖZELLİĞİ İÇİN HAZIRLANIYOR!...

WhatsApp... İLETİLMİŞ MESAJ ÖZELLİĞİ İÇİN HAZIRLANIYOR!...

Her gün milyarlarca mesajın gönderilmesi için kullanılan WhatsApp, en büyük problemi olan spam karşıtı iletilmiş mesaj özelliğini devreye sokmak üzere çalışıyor. Peki, WhatsApp iletilmiş mesaj özelliği nasıl çalışacak?

WhatsApp test aşamasındaki özelliğiyle alıcının, gelen mesajın gönderici tarafından kendisine farklı bir sohbet, grup ya da aynı sohbetten iletildiğinden haberdar olmasını sağlayacak.

  • WhatsApp iletilmiş mesaj özelliği ile spam sorununu aşmak istiyor!

Yenilik ilk olarak v2.18.67 sürüm numaralı Android betasında fark edildi. İletilmiş mesaj tüm kullanıcılara şu an için varsayılan olarak kapalı ya da gizli durumda.

Bu özelliğe ek olarak, yine yakın zamanda Windows Phone beta sürümlerinde keşfedilen Çıkartmalar özelliği de şimdilik kullanıcıların kullanımına kapalı.

Son haftalarda WhatsApp platformuna yeni özellikler eklemeye ve bazı özellikleri de test etmeye oldukça yoğunlaşmış durumda.

Hindistanlı bazı kullanıcılara sunulan UPI ödemeleri, Grup Bilgileri, WhatsApp Business, mesaj silme ve dahası son dönemde adı geçen özelliklere örnek olarak verilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.