WhatsApp... SON GÜNCELLEME İLE HANGİ YENİLİKLER EKLENDİ?..

WhatsApp... SON GÜNCELLEME İLE HANGİ YENİLİKLER EKLENDİ?..

Instagram‘ın sürekli yenilenen Hikayeler özelliği söz konusu WhatsApp olunca daha ilkel özellikler sunuyor. Yeni güncellemeyle beraber WhatsApp’ın Hikayeler özelliğine de çeşitli eklemeler yapıldı. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler;

Her ne kadar bir Instagram olmasa da WhatsApp’ın da Hikayeler özelliği, kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. Söz konusu özellik tıpkı Instagram’daki gibi işliyor.

Uygulama içinde yer alan Durum sekmesine girip “Durumuma ekle” seçeneğini seçerseniz fotoğraf veya video paylaşabiliyorsunuz.

Ancak özellik fazla detaylı değil. Çok sınırlı renk filtrelerinin yer aldığı uygulamada artırılmış gerçeklik filtreleri bulunmuyor.

Hatta çıkartmalar dahi hayli kısıtlı. Yayınlanan yeni güncelleme ise çıkartmalara çeşitlilik katıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

WhatsApp’ta karşı tarafın mesajları silmesini engelleme [Nasıl yapılır?] Yer ve zaman bilgisi Uygulamayı 2.18.30 sürümüne yükselttiğiniz takdirde hikayeler özelliğine yeni çıkartmalar dahil oluyor.

Bu yeni çıkartmalarla artık hikayelere saat ya da konum ekleyebiliyorsunuz. Şimdilik yeni özellik sadece bununla sınırlı kalmış.

Hala popüler sohbet uygulamasının hikayeler özelliği yeterince gelişmiş değil anlayacağınız. Yeni güncelleme aynı zamanda grup konuşmaları için de yenilikler sunuyor.

Artık Grup bilgisi kısmına girerek grup katılımcılarını liste halinde aratabilirsiniz. Tıpkı telefon rehbeti gibi katılımcıları alfabetik sıraya dizen bu yenilik, kalabalık gruplarda konuşmada yer alan kişileri bulmayı kolaylaştırıyor.

Yeni güncelleme iOS ve Android cihazlar için dağıtılmaya başlandı. Uygulamanın yeni sürümünde bu özellikleri deneyimleyebilirsiniz.

Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.