WhatsApp... ÜCRETLİ Mİ OLUYOR?..

WhatsApp... ÜCRETLİ Mİ OLUYOR?..

Şu an için herkese olmasa da en azından belirli bir kullanıcı kesimi, farklı WhatsApp özelliklerine erişmek için ücret ödemek zorunda kalabilir.

Peki, kimler ücret ödeyecek?

WhatsApp ücretli mi oluyor?

Facebook tarafından WhatsApp, 22 milyar dolar gibi dev bir ücretle satın alınmıştı. Haliyle sosyal medya devi, ödediği bu paranın karşılığını almak için popüler mesajlaşma servisi WhatsApp ile belirli bir kullanıcı kitlesinden para kazanmak

Kurumsal WhatsApp kullanıcıları ücret ödeyecek!

WhatsApp, tüketiciler ile şirketler arasında köprü kurmak için sunduğu özelliklerle önemli bir rol üstleniyor.

Şirket, kullanıcıların şirketlere mesaj göndermelerine ve istedikleri yanıtları almalarına izin vermek amacıyla bir temel oluşturmak hedefinde.

Bu anlamda WhatsApp, ticari kullanımda ücretlendirme uygulamayı planlıyor. 

17-09/05/whatsapp-kurumsal-sirket-ucret-sdn-02.jpeg

WhatsApp para kazanma modeli olarak, müşteri sorunlarını saptama ve takipçilere güncellemeler göndermek için düzenli iletişim özellikleri sunmak istiyor. Bu anlamda kullanıcıların şirket ve bireyleri birbirinden ayırmasına da yardımcı olunacak ve şirketlere özel doğrulama rozetleri sağlanacak.

Neyse ki reklam gösterimi gibi bir durumdansa bahsedilmiyor. Ek olarak, şirketlerin müşterileriyle iletişime geçebilmek için onay alması gerekecek ve istendiğinde bu onaydan vazgeçilebilecek. 

Şu anda Avrupa, Brezilya, Hindistan ve Endonezya’da bu özellik için test çalışmaları da sürdürülüyor. Ücretlendirme konusunda ise şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.