Windows 10... NİSAN GÜNCELLEMESİ GELİYOR!..

Windows 10... NİSAN GÜNCELLEMESİ GELİYOR!..

Windows 10 için gelecek yeni özellik güncellemesi için birçok isim spekülasyonu yapılmıştı. Bunlar arasında en çok üzerinde durulan ise Spring Creator Güncellemesi idi. Öte yandan, Microsoft Edge sayesinde Windows 10 Nisan Güncellemesi adı ortaya çıktı.

Windows 10 Yapı 17134 ile birlikte Edge internet tarayıcısı başlangıç sayfasında Windows 10 özellik güncellemesi adının Nisan Güncellemesi olduğu netleşti.

Windows Insider Redstone 4 yapıları ön izleme sürümü için sunucu taraflı gerçekleştirilen güncelleme ile Windows Zaman Tüneli de dahil güncellemenin yeniliklerinin görülmesi mümkün.

Windows 10 Nisan Güncellemesi

Microsoft tarafından hala resmi açıklama ise yapılmış değil. Yine de bu detay sonrasında Spring Creators Güncellemesi ve Spring Güncellemesi isimleri artık arka plana atıldı diyebiliriz.

Şirketin Windows 10 için bir ay adını en son ilk büyük güncellemesi olan Sürüm 1511 ile kullandığını da not olarak düşelim. 2015 yılında sunulan bu güncelleme Kasım Güncellemesi olarak adlandırılmıştı.

İşletim sistemi için güncellemelerin her yıl Nisan ve Eylül aylarında gerçekleştirilmesinin planlandığını da ayrıca hatırlatalım.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.