"Ya Nasip Ya Kısmet"… BASIN BULUŞMASINDA KAHKAHALAR!...

"Ya Nasip Ya Kısmet"… BASIN BULUŞMASINDA KAHKAHALAR!...

TRT TV Filmleri Projesi kapsamında çekilen 33 filmden biri olan "Ya Nasip Ya Kısmet" oyuncuları basın mensuplarıyla buluştu.

Etiler'de bir restoranda iftar sonrası yapılan tanıtımda konuşan yönetmen Gökmen Tosun, "Film çekimleri sırasında oyuncularla çok uyumlu çalıştık. Çok başarılı bir film olduğunu söyleyebilirim. Her şeyden önce çok sağlam bir senaryomuz ve ekibimiz vardı." dedi.

   Tosun, filmin çekimlerinde bir aile gibi hareket ettiklerini belirterek, "Bu ekiple çalışmış olduğum için çok şanslıydım. Biz çalışırken çok keyif aldık, umarım izleyiciler de çok keyif alırlar." şeklinde konuştu.

yakismetyanasip_tvfilmi_basin_topl.jpg

   Filmde "Şerbetçi Ahmet" karakterini canlandıran Hasan Kaçan yaptığı açıklamada, televizyon filmi olarak ilk defa bir filmde oynadığını kaydederek şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz nisan ayında telefonum çaldı. Gelen teklif bir televizyon filmi teklifiydi. Ben nasip diye cevaplarken filmin adı da Ya Nasip Ya Kısmet olunca bize söyleyecek başka bir söz kalmadı. Böyle bir isim altında oynamamak gibi bir şansımız yoktu. Senaryosu da çok güçlüydü. Hikayesi duyguluydu. Yapımcımız da bir sinema filmi çekiyormuşçasına hiçbir masraftan kaçınmadı. Ortaya çok güzel bir film çıktı."

   Oyuncu Turgay Tanülkü ise yaptığı konuşmada, "Bir aile meclisindeydik adeta. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çekimler öyle keyifli geçiyordu ki ayrılırken hüzün yaşadık. Silivri halkına da teşekkür etmek istiyorum. Onlar da bize çok yardımcı oldu. Böyle bir ekiple çalışmaktan oldukça mutlu oldum." dedi.

İŞTE BASIN TOPLANTISINDAN NEŞELİ ANLAR;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.