Yağmur Ayaz... PODYUMLARIN EN GÜZEL BACAKLARI EMİN ELLERDE!

Yağmur Ayaz... PODYUMLARIN EN GÜZEL BACAKLARI EMİN ELLERDE!

Türkiye’nin en uzun bacaklı mankeni tescilli güzel Yağmur Ayaz, kişisel bakımını Anadolu Yakası'nın eşsiz ve kaliteli hizmet veren en eski güzellik merkezlerinden olan ‘Kız Kulesi Güzellik Merkezi’ sahibesi estetisyen Nermin Kutlu’ya emanet etti.

Türkiye’nin en uzun bacaklı mankeni tescilli güzel Yağmur Ayaz, kişisel bakımını  Anadolu Yakası'nın eşsiz ve kaliteli hizmet veren en eski güzellik merkezlerinden olan ‘Kız Kulesi Güzellik Merkezi’ sahibesi başarılı işkadını estetisyen Nermin Kutlu’ya teslim etti.

Felsefe eğitimli Miss Model İkinci Güzeli, Yağmur Ayaz tüm kişisel bakımını  ‘Kız Kulesi Güzellik Merkezi’nin dalında usta ve rakip tanımayan sahibesi Nermin Kutlu'ya emanet etti.

Duru ve masum güzelliği ile tanınan Yağmur Ayaz’a, ilk olarak  Kız Kulesi Güzellik Merkezi sahibesi  estetisyen Nermin Kutlu tarafından lazer epilasyon uygulaması yapıldı.

Yüzünün ve vücudunun tazeliğini korumak için ‘Kız Kulesi Güzellik Merkezi’ni tercih ettiğini söyleyen başarılı model Yağmur Ayaz, Cilt Bakımı, Bacak Bakımı, Kaş Tasarımı ile birlikte tüm kişisel bakımımı Nermin Hanım’a emanet ettim, burası artık 2. Adresim diyerek sözlerini tamamladı.

20 yıllık başarılı estetisyen Nermin Kutlu ise Yağmur Hanım'la işbirliği içerisinde olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, uzun soluklu bir yol arkadaşlığı hedeflediklerini söyledi.

 Kutlu, yalnızca kendi merkezlerinde uygulanan kaş çıkartma tekniği ile sayısız kadının yüz ifadesini yeniden yaratmaya destek olduklarını, kaş roller sistemi ve kök hücre desteği ile 3 ay süren bir tedavinin Yağmur Ayaz'a da uygulayacaklarını sözlerine ekledi.

 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.