Yalın... AŞKIN PRENSİ, HARBİYE AÇIK HAVA'YI BÜYÜLEDİ !..

Yalın... AŞKIN PRENSİ, HARBİYE AÇIK HAVA'YI BÜYÜLEDİ !..

Pera Event organizasyonuyla Turkcell Yıldızlı Geceler konserleri kapsamında sahne alan Yalın, en güzel şarkılarını Açıkhava’nın büyülü atmosferinde seslendirdi.

Biletlerin günler öncesinde tükendiği konsere Yeniden şarkısı ile başlayan Yalın’a konser boyunca hayranları eşlik etti.  

Bu gece için özel olarak tasarlanan sahnesinde en yeni şarkılarını, en unutulmazları, en sevilen şarkılarını seslendiren Yalın, gecede sosyal medya üzerinden düzenlediği #YalınlaSahnedeOlsam projesinin kazananını da sahneden açıkladı. Münih’ten sırf bu konser için Türkiye’ye gelen Dilara Ucmak, Meleklerin Sozu Var şarkısını Yalin ile birlikte seslendirdi. 

Darüşşafakalı çocuklar Yalın sahnesindeydi ! 

Bir buçuk asırdır toplumun her kesiminin desteğiyle, babası ya da annesi hayatta olmayan maddi durumu yetersiz çocuklara eğitim imkanı sunarak yeni bir yaşam hediye eden Darüşşafaka’nın, gönüllü destekçilerinden biri olan Yalın, Darüşşafakalı çocukları sahnesinde agirladi. 

Olmasa da Olur sarkisini birlikte seslendiren Yalin; ' Destek olunmadan kimse hicbir yere gelemez. Bu yuzden elimizden geldigi kadar destek olmamiz lazim. Bizi egitim kurtaracak. Gelecek nesiller sizlere emanet' diyerek Darussafakali cocuklara tesekkur etti. 

Yalin'dan ilk yabanci sarki ; King for One Day 

Yalin yurtdisinda cikardigi ilk yabanci sarkisi King for One Day'i ilk kez Harbiye Acikhava'da seslendirdi. 

Bir Yalın klasiği … Harbiye’nin ortasında akustik sahne … 

İlk kez 2013 yılında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava konserinde ortada bulunan kontrol odası üstünü ikinci bir sahne haline getirerek dinleyenleri büyüleyen Yalın, hayranlarından gelen yoğun istek üzerine yeniden akustik sahnesini bu konser için Harbiye’nin ortasına taşıdı. 

Yalın, Merdiven sarkisi ile acilisini yaptigi konserin ikinci bolumunde akustik sarkilarini sevenlerinin ortasında söyledi.

Yalin hayranlarinin tum sarkilara eslik ettigi konserde hayranlari Yalin'i birakmayip iki kez bise cagirdi. Yalin konserine 'Iyi ki varsiniz' diyerek tesekkur edip Benimki sarkisi ile son verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.