Yalnız Hayaller Kaldı... İKİ OYUNCU 33 YIL SONRA TEKRAR BİR ARADA!

Yalnız Hayaller Kaldı... İKİ OYUNCU 33 YIL SONRA TEKRAR BİR ARADA!

Yeşilçam’ın Unutulmaz Oyuncuları ve Genç Oyuncular Yalnız Hayaller Kaldı Filminde Buluştu.

Yapımcılığını Cevher Filmcilik’in üstlendiği Mehmet Ali Arslan’ın yöneteceği Yeşilçam’ın ünlü simalarıyla genç oyuncularının buluşacağı Yalnız Hayaller Kaldı filminin basın tanıtımı My House Café’de gerçekleşti. Filmin çekimleri önümüzdeki günlerde başlıyor.


dsc_9409_.jpg
Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncuları Mahmut Cevher ve Perihan Savaş’ın bu duygu dolu aile hikayesinde başrolleri paylaştığı filmde, Ecem Baltacı, Özgül Kavruk,  Fırat Temir, Yavuz Pekdemir, Dilruba Balbunar, Tuba Daştan, Sevim Aydeniz, Alican Ayas, Onat Erkan, Selin Soytürk ve Yeliz Bozkurt Üstündağ  da rol alıyor.

dsc_9411_.jpg

33 yıl bir arada!

Perihan Savaş ve Mahmut Cevher’i 30 yıl sonra tekrar bir araya getiren film iki oyuncu için hayallerin peşinden koşmanın önemine dikkat çekiyor. İkili böylece güzel bir hayale hayat veriyor . Film aynı zamanda Yeşilçam’ın ünlü simalarıyla genç oyuncuları bir araya getirerek kuşaklar arası  buluşmayı da amaçlamış oluyor.

Emekli, karısını kaybetmiş ve dört çocuğuna büyük sorumluluk duygusuyla bakan bir babanın kızının hastalığıyla başlayan dramına ve onları bir arada tutma çabasına tanıklık edeceğimiz filmde organ bağışı ve gençlerin hayatlarını özgürce yaşama sürecinin etkileri de anlatılıyor.

Filmin sosyal mesajları var...

Mahmut Cevher bu anlamda filmin sosyal mesajları olduğuna değinirken Perihan Savaş Yalnız Hayaller Kaldı’nın sıcak, bir arada, birbiriyle dayanışma içinde bir aile hikayesi olduğunun altını çizdi. Genç oyuncu Ecem Baltacı ise deneyimli oyuncularla oynamanın kendisi için büyük bir şans ve deneyim olacağını belirtti.

Teknolojinin insan hayatına olumlu yanlarının yanı sıra yalnızlaştırma ve yabancılaştırma etkilerini de görmekteyiz.  Mahmut Cevher’in kaleminden Nimet Erdem’in senaryolaştırdığı öyküde hüzün, sevgi, acı ve umut dolu öykülerin gerçekçi bir temelde hayatı oluşturduğuna tanıklık edeceğiz.

İŞTE TANITIM YEMEĞİNDEN MAGAZİNKOLİK'E ÖZEL İLGİNÇ RÖPORTAJLAR;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.