Yalnız Hayaller Kaldı... VİZYON İÇİN GÜN SAYIYOR!..

Yalnız Hayaller Kaldı... VİZYON İÇİN GÜN SAYIYOR!..

Yönetmenliğini Mehmet Ali Arslan’ın yaptığı, yapımcılığını Cevher Filmcilik’in üstlendiği Yeşilçam’ın ünlü isimlerinin genç oyuncularla bir araya geldiği merakla beklenen “Yalnız Hayaller Kaldı”filmi 27 Nisan Cumagünü vizyona giriyor.

Başrollerini Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncuları Mahmut Cevherve Perihan Savaşile son dönemin başarılı oyuncularından Ecem Baltacı’nın paylaştığı duygu dolu aile hikayesinin anlatıldığı filmde Açelya Elmas, Atılay Uluışık, Alican Ayas, Murat Yılancı ve Yeliz Bozkurt Üstündağ rol alıyor.

Emekli, karısını kaybetmiş ve dört çocuğuna büyük sorumluluk duygusuyla bakan bir babanın kızının hastalığıyla başlayan dramına ve onları bir arada tutma çabasına tanıklık edeceğimiz filmde organ bağışı ve gençlerin hayatlarını özgürce yaşama sürecinin etkileri de anlatılıyor.

Mahmut Cevher’in kaleminden Nimet Erdem’in senaryolaştırdığı öyküde hüzün, sevgi, acı ve umut dolu öykülerin gerçekçi bir temelde hayatı oluşturduğuna tanıklık edeceğiz.  

33 yıl sonra bir araya geldiler…

33 yıl sonra tekrar bir araya gelen Perihan Savaş ve Mahmut Cevher'in yer aldığı, yapımcılığı ve özgün hikayesinin Cevher'e ait olan film, şimdiden sinemaseverlerde merak uyandırdı.

Yeşilçam'ın efsane oyuncularıyla genç oyuncuları biraraya getiren film, gerçek hayatta da kuşaklar arası buluşmayı amaçlıyor. 

“YALNIZ HAYALLER KALDI” Hakkında

Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır.

Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan hırslı oğlu Orhan ve küçük kızı Demet ile yaşamakta olan Doğan'ın, aynı sitede yaşayan iyi kalpli Aysel'le de bir ilişkisi vardır.

Ailenin düzeni, Umut'un elim bir hastalığa yakalanmasıyla bozulur. Umut'un durumu ile başlayan dram, ailenin diğer fertlerinin sorunlarıyla daha da trajik hale gelir.

Doğan, bir yandan çocuklarını bir arada tutmak, bir yandan da çektiği acıya direnmek için güçlü durmak zorundadır...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.