Yaparsın Aşkım... 15 ADET SIFIR ARABA SAHİPLERİNİ BULDU!

Yaparsın Aşkım... 15 ADET SIFIR ARABA SAHİPLERİNİ BULDU!

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından bayramda da evlerinize konuk olmaya devam ediyor...

Sunuculuğunu İlker Ayrık’ın üstlendiği, ekranların fenomen yarışma programı “Yaparsın Aşkım”da büyük ödülü kazanan 15 çift, sıfır kilometre arabalarına kavuştu.

Bayram öncesi gerçekleştirilen devir teslim töreninde çiftlerin mutluluk ve heyecanı görülmeye değerdi.

Arabaların anahtarlarını bizzat sempatik sunucu İlker Ayrık’ın elinden alan çiftler, son model arabalarının önünde tek tek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ayrık, bayram ziyaretlerine artık yeni arabalarıyla gideceklerini belirten yarışmacıların arkalarından bir kova su dökmeyi de ihmal etmedi…

“Yaparsın Aşkım”, daha önce programa katılan ama kazanamayan “Best Of” yarışmacılarını 2. bir şans vermek için yeni bölümlerinde ağırlayacak, yarışma yine heyecan ve eğlenceye sahne olacak.

14 Haziran Perşembe saat 20.00’de büyük ödül olan arabayı kazanmak için dev rekabete giren çiftler yarışa “El Ele Hulahop” oyunuyla başlıyor.

Bu oyunda eşler, bir noktadan aldıkları hulahopu içinden geçerek diğer noktaya ulaştırmaya çalışıyor.

“Çıkar Topu” adlı ikinci oyun, “Aşk için koşmalı, biraz pudraya katlanmalı. Bu oyunu alamazsam alem buna şaşmalı” diyen erkeklerin tozu dumana katan oyunu!

“Kız Kulesi” adlı üçüncü oyunda ise kadınlar, akvaryumda gezen üç tabak üstüne küçük boy içecek kutularını üst üste dizmeyi deniyorlar.

15 Haziran Cuma saat 20.00’de büyük ödül olan arabayı kazanmak için dev rekabete giren çiftler yarışa “Balona Kafa Atma” oyunuyla başlıyor.

Bu oyunda erkekler, kafalarıyla balon patlatmaya çalışıyorlar. “Oynak Kadeh” adlı ikinci oyunda yarışmacılar, beş metre mesafeden sepette bulunan hentbol toplarını fırlatarak, askıdaki kadehleri vurup kırmayı deniyorlar.

“Kutu Kule” adlı üçüncü oyunda ise kadınlar, altı adet kutuyla bir kuleyi en kısa sürede yapmaya çalışıyorlar.

16 Haziran Cumartesi saat 20.00’de büyük ödül olan arabayı kazanmak için dev rekabete giren çiftler ise yarışa “İyi Bayramlar” oyunuyla başlıyor.

Bu oyunda çiftler, panoda bulunan İyi Bayramlar yazısının eksik harflerini tamamlamaya çalışıyorlar. “Baklava Yeme” adlı ikinci oyunda yarışmacılar, 90 saniye içerisinde yiyebildikleri kadar baklavayı yemeye çalışıyorlar.

“Çekiç Top” adlı üçüncü oyunda ise amaç, çekiç ile vurulan bir düzenekle karşılarında duran hedef bölümüne eşinin iddiası kadar topu atmaktır.

HER OYUN BİR TEKER, SON OYUN İKİ TEKER, DÖRT TEKER BİR ARABA EDER!

Yaparsın Aşkım”da 1. ve 2. oyunu kazanan çiftler puan yerine, arabanın bir tekerine sahip oluyor. 3. oyunu kazanan çift ise, 2 tekere hak kazanıyor.

En çok tekeri toplayan iki çift, final oyununda yarışıyor, arabaya bir adım daha yaklaşıyor!

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren bölümlerle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.