Yaparsın Aşkım... 'AŞKIMIZIN MEYVESİ'

Yaparsın Aşkım... 'AŞKIMIZIN MEYVESİ'

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 22 Temmuz Pazar ve 23 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de 38 ve 39. bölümleriyle FOX’ta.

“Yaparsın Aşkım” yarışması, 38. bölümüyle 22 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00’de yine heyecan ve eğlenceye sahne olacak.

Büyük ödül olan arabayı kazanmak için büyük bir rekabete giren çiftler yarışa “Taşırsın Aşkım” oyunuyla başlıyorlar.

Bu oyunda eşler 14 lastiği kaç saniyede bir noktadan başka bir noktaya taşıyıp, final atışı yapacaklarını görmek için kıyasıya bir rekabet içine giriyorlar. “Çoraplaın Efendisi” adlı ikinci oyun ise “Çorabım gözümün önünde olsun, gözümün önü de salonun ortası olsun” diyenlerin, tutkulu oyunu!

yaparsinaskim_genel1.jpg

“Acı Gerçekler” adlı üçüncü oyunda da yarışmacılar 60 saniye içinde kaç tane acı biber yiyeceklerini görmek için yarışıyorlar.

HER OYUN BİR TEKER, SON OYUN İKİ TEKER, DÖRT TEKER BİR ARABA EDER!

Yaparsın Aşkım”da 1. ve 2. oyunu kazanan çiftler puan yerine, arabanın bir tekerine sahip oluyor. 3. oyunu kazanan çift ise, 2 tekere hak kazanıyor.

En çok tekeri toplayan iki çift, final oyununda yarışıyor, arabaya bir adım daha yaklaşıyor!

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

“Yaparsın Aşkım” yarışması, 39. bölümüyle 23 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de yine heyecan ve eğlenceye sahne olacak.

Büyük ödül olan arabayı kazanmak için büyük bir rekabete giren çiftler “Bir elmanın iki yarısıyız, oyunların hastasıyız” diyerek başlıyorlar.

“Aşkımıızn Meyvesi” adlı oyunda yarışmacılar elmaları birbirlerinin dudakları arasına sıkıştırarak taşımaya çalışıyorlar.

“Oynak Kadeh” adlı ikinci oyunda erkekler, 5 metre mesafeden sepette bulunan hentbol toplarını fırlatarak, 50 adet bardak kırmayı deniyorlar.

“Kız Kulesi” adlı üçüncü oyunda ise yarışmacılar, akvaryumda gezen 3 tabak üstüne küçük boy içecek kutularını üst üste dizmeye çalışıyorlar. 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.