Yaparsın Aşkım... HER OYUN BİR TEKER, SON OYUN İKİ TEKER!

Yaparsın Aşkım... HER OYUN BİR TEKER, SON OYUN İKİ TEKER!

İlker Ayrık'In sunumuyla “Yaparsın Aşkım” yarışması, yedinci bölümüyle 24 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’de yine heyecan ve eğlenceye sahne olacak.

 

Büyük ödül olan arabayı kazanmak için büyük bir rekabete giren çiftler yarışa “Kuzu Çevirme” oyunuyla başlıyor.

Bu oyunda erkekler, eşlerinin iddia ettiği süre boyunca düşmeden, yatay bir düzeneğe el ve ayaklarıyla sımsıkı sarılarak düzenekte kalmak için çabalıyorlar.

Ardından “Topuk Sesleri” oyununda erkekler, ayaklarında topuklu ayakkabıyla, farklı engelleri bulunan parkuru üç kez tamamlamaya çalışıyorlar.

Kadınların beş metre mesafeden, üst üste koyulmuş 3’lü piramit şeklindeki 30 bardağı kırmaya çalıştığı “Kadeh Avı” adlı üçüncü oyundan sonra ise büyük final heyecanına geçiliyor.

“Rampalı Bardak” final oyununda çiftler, rampalı masa üzerinden bardakları kaydırarak masanın sonundaki 50 cm’lik farklı renkteki düzlüğe park etmeye çalışıyor.

HER OYUN BİR TEKER, SON OYUN İKİ TEKER, DÖRT TEKER BİR ARABA EDER!

Yaparsın Aşkım”da 1. ve 2. oyunu kazanan çiftler artık puan yerine, arabanın bir tekerine sahip oluyor. 3. oyunu kazanan çift ise, 2 tekere hak kazanıyor.

En çok tekeri toplayan iki çift, final oyununda yarışıyor, arabaya bir adım daha yaklaşıyor!

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum