Yasak Elma... ERİM ANİDEN HASTALANIR!

Yasak Elma... ERİM ANİDEN HASTALANIR!

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci'nin başrollerini paylaşacağı, yapımcılığını Med Yapım'ın üstlendiği, Yasak Elma 10. bölümüyle 21 Mayıs Pazartesi akşamı Fox TV'de...

Alihan’ın korkuları yüzünden verdiği ani karar, Zeynep’i perişan eder ve işten ayrılmaya karar verir. Alihan ise ondan ayrılmasına rağmen onu her gün görmemeyi kabul edemez.

Bu arada şirkete Alihan’ın Amerika’da çalışan üst düzey yöneticisi Cem genel müdür olarak gelir.

Ender Yıldız’ı  bütün cemiyete rezil etmenin yolunu bulur. Erim’in anı rahatsızlığı Halit’i hayati bir karar vermek zorunda bırakır…

“YASAK ELMA” DİZİSİNDE SÜRPRİZ İSİM!

Pazartesi günleri FOX’ta izleyiciyle buluşan ve başladığı günden beri büyük beğeni toplayan “Yasak Elma” dizisine sürpriz bir isim katıldı.

gunakinci_yasakelma.jpg

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin başrollerini paylaştığı, yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı ‘’Yasak Elma’’ kadrosuna başarılı oyuncu Gün Akıncı dahil oldu.

Akıncı, 21 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak olan dizinin 10. bölümünden itibaren “Cem” karakterine hayat verecek.

Cem, Zeynep'in (Sevda Erginci) çalıştığı sirketin yeni genel müdürü olarak izleyici karşısına çıkacak.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.