Yaşamak Güzel Şey... FRAGMANDAKİ MESAJLAR DİKKAT ÇEKTİ!

Yaşamak Güzel Şey... FRAGMANDAKİ MESAJLAR DİKKAT ÇEKTİ!

14 Nisan’da vizyona girecek olan Müfit Can Saçıntı’nın yeni filmi Yaşamak Güzel’in merakla beklenen fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

Yılın en duygusal komedi filminin fragmanı, izleyenlerden tam not aldı.  Saçıntı’nın “İzleyenler kendini iyi hissedecek” dediği filmin fragmanında verilen mesajlar  bir hayli ses getirdi.

Müfit Can Saçıntı’nın 14 Nisan’da sinemaseverlerle buluşturacağı yeni filmi “Yaşamak Güzel Şey” in merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Yılın en duygusal komedi filminin fragmanı izleyenlerden tam not aldı.

FRAGMANDAKİ MESAJLAR DİKKAT ÇEKTİ!

Saçıntı’nın “İzleyenler kendini iyi hissedecek” dediği Yaşamak Güzel Şey, fragmanında verdiği mesajlar ile dikkat çekti.

Filmin, hayatı sorgulayan ve yaşamın güzelliklerini keşfetmemizi sağlayan mesajları sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

Yaşam koşullarına boyun eğen pısırık bir adam olan Müfit’in, başına gelen talihsiz bir olay ile  başkaldıran bir anti kahramana dönüşmesini ve yaşamın güzelliklerini keşfetmesini konu alan filmin yönetmenliğini de Müfit Can Saçıntı üstleniyor.

Yapımcılığını Artistik Film’in üstlendiği Yaşamak Güzel Şey’in oyuncu kadrosunda Saçıntı’ya,  Yasemin Çonka, Zihni Göktay, Ayşegül Atik, Günay Karacaoğlu, Reha Özcan, Renan Bilek, Onur Dilber, Merve Hazer, Bahar Süer, Fulden Akyürek, Nihan Tarhan, Nihan Taşyürek,Ali Çoban ve Fatih Koyunoğlu, SeyithanÖzdemir ve Özgür Şahbaz eşlik ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.