Yasmin Levy... İSTANBUL KONSERİNDE KORAY AVCI İLE DÜET YAPACAK!..

Yasmin Levy... İSTANBUL KONSERİNDE KORAY AVCI İLE DÜET YAPACAK!..

Türkiye'de geniş ve tutkulu bir dinleyici kitlesine sahip olan ve her fırsatta "Türkiye'de kendimi evimde gibi hissediyorum" diyen Yasmin Levy, 23 Aralık'ta, 73 Organizasyon ve Piu Entertainment iş birliğiyle Zorlu PSM’de sahne alacak.

 

"Acıyı güzelleştiren kadın” olarak tanımlanan Yasmin Levy, 23 Aralık'ta, Zorlu PSM'de Piu Entertainment ve 73 Organizasyon iş birliği ile İstanbullular’la bir kez daha buluşarak eşsiz bir konsere daha imza atmaya hazırlanıyor. 

Ladino müziğinin sıra dışı yorumcusu Yasmin Levy, Latin ve Sefarad müziğinden İspanyol flamenkosuna, Arjantin tangosundan Portekiz fadosuna kadar dünyanın farklı coğrafyalarında müzikleri harmanlayarak, Türk ezgileriyle de dinleyicilerini farklı bir müzikal yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

Buika, Ömer Faruk Tekbilek, Enrico Macias, Yiannis Kotsiras, Eleni Vitaly, Natacha Atlas, Montse Kortes, Kubat ve İbrahim Tatlıses gibi birçok isimle çalışan Yasmin Levy, farklı müzik kültürlerini harmanlayarak “müzikal uzlaşma sağlamaktan gurur duyduğunu” ifade ediyor.

Konuk Sanatçı: Koray Avcı...

Daha önce de birbirinden önemli Türk müzisyenler ile beraber ortak çalışmalar yapan, birlikte sahne alan Yasmin Levy, bu kez sahnesinde Koray Avcı'yı ağırlayacak. 
 
''Zeki Müren, Orhan Gencebay, Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses dinleyerek büyüdüm. Güçlü ve derin seslere sahip müzisyenleri seviyorum.
Bu gelişimde bir kat daha fazla heyecanlıyım çünkü Koray Avcı ile bir ortak çalışma planlıyoruz.
 
Çok yetenekli bir müzisyen ve birlikte sahne alacağımız için de oldukça mutlu ve heyecanlıyım sürprizlerimizi bekleyin! Koray Avcı'yı kendime oldukça benzetiyorum.
İkimiz arasında oldukça iyi bir bağ olduğuna inanıyorum.'' diyerek duygularını açıklayan Yasmin Levy'nin konser biletlerine talebin yüksek olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.