“Yavuz Bingöl ile Bin Yılın Ozanları”...AŞIK SÜMMANİ İLE DEVAM EDİYOR!..

“Yavuz Bingöl ile Bin Yılın Ozanları”...AŞIK SÜMMANİ İLE DEVAM EDİYOR!..

İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilen "Bin Yılın Ozanları" konser dizisi kapsamında bu ay, Türk Halk Müziği’nin güçlü yorumcusu Yavuz Bingöl sahne alıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRR), "Yavuz Bingöl ile Bin Yılın Ozanları" konser dizisi kapsamında, Anadolu kültürünün vazgeçilmez simgelerinden olan halk ozanlarının eserlerini İstanbullularla buluşturmaya devam ediyor. 

Kültürel değerlerin kuşaklar boyu aktarılmasında önemli bir değer olan halk ozanlarımızın eserlerinin seslendirildiği “Bin Yılın Ozanları” konser dizisi kapsamında, müzisyen Yavuz Bingöl, 26 Mayıs Perşembe günü bu kez Âşık Sümmani’nin eşsiz türkülerini söyleyecek.

Türk Halk Müziği’nin güçlü yorumcusu Yavuz Bingöl’e konserde, Şef Orhan Şallıel yönetimindeki Oda Orkestrası ile konuk sanatçılar; Erkan Petekkaya, Nurullah Akçayır, Özcan Töre, Ayfer Vardar ve Münevver Özdemir eşlik edecek. Konser, 20.00’de başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.