Yavuz Turgul... YEDİ YIL SONRA YÖNETMEN KOLTUĞUNDA!

Yavuz Turgul... YEDİ YIL SONRA YÖNETMEN KOLTUĞUNDA!

Yapımını TMC'nin, yönetmenliğini ve senaristliğini Yavuz Turgul'un üstlendiği “Yol Ayrımı” filminin çekimleri başladı.

Yavuz Turgul'a bu filminde de Eşkıya, Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni, Muhsin Bey ve Av Mevsimi gibi pek çok filmde birlikte çalıştığı Şener Şen eşlik ediyor.

Çekimler başladı!

Türk sinemasına pek çok kült film armağan eden Yavuz Turgul’un yeni filmi Yol Ayrımı’nın oyuncu kadrosunda Şener Şen’e; Çiğdem Selışık Onat, Rutkay Aziz, Nihal Yalçın, Tilbe Saran, Şerif Erol, Ruhsar Öcal, Mert Fırat ve Defne Kayalar eşlik ediyor.

Yedi yıl sonra yönetmen koltuğuna oturan Yavuz Turgul’un uzun süredir üzerinde çalıştığı son projesi Yol Ayrımı’nın çekimleri İstanbul’da yapılacak.

Yol ikiye ayrılıyor; Mazhar hangi yolu seçecek?

Tüm hayatını babasından devraldığı tekstil imparatorluğunu büyütmeye adayan ve bunun için agresif ve acımasız yöntemler izlemekten çekinmeyen Mazhar’ın yaşadığı ağır trafik kazası, zihninde ve ruhunda yeni bir hayata atılma isteğini tetikler.

Belki böylece geçmişten bugüne fark etmeden taşıdığı ağır yükten de kurtulabilecektir. Bu değişim tabii ki kolay olmayacaktır. Karşılaştığı yol ayrımında, ailesi önünde bir engel olarak beklemektedir.

Mazhar Kozanlı, yaptığı tercihin bedelini ödemek ya da pes etmekle karşı karşıya kalacaktır. Çıktığı bu yolda yeni dostlar ve mekânlar bulacak, yolu Nur’un Gemisi ve tayfasıyla da kesişecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.