YAZ COŞKUSU KLASS TEMMUZ SAYISINDA

YAZ COŞKUSU KLASS TEMMUZ SAYISINDA

Klass Temmuz sayısı ile yazın tüm enerjisini sayfalarında yansıtmaya devam ediyor.

 Klass bir ay boyunca gerçekleşen davet ve etkinlikleri mercek altına almanın yanı sıra iş ve sosyal yaşam dünyasından birçok ünlü ismi sayfalarına konuk etti. İş ve sosyal yaşam dünyasından ünlülerle yapılan röportajlar, davetlerden en çarpıcı fotoğraflar ve çok özel konularıyla Klass, yine başucunuzdan ayıramayacağınız bir dergi olacak.

Klass, 1 Temmuz itibariyle bayilerdeki yerini aldı. Yıllardır renkli haberler ve röportajlarla sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan Klass Temmuz sayısıyla yine dopdolu bir içeriğe sahip. Klass’ın Temmuz sayısı hem yazın coşkusunu taşıyor hem de ünlü isimlerin yaz ve bayram tatili için nereleri tercih ettiğini kapsayan özel haberleri ile dikkat çekiyor. Klass ayrıca birbirinden şık davetler ve özel röportajları sayfalarına yansıtıyor. 

İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının ünlü isimlerinin tatil planlarından bir ay boyunca gerçekleşen özel davetlere ve alanlarında başarılı olmuş isimlerle yapılan özel röportajlara kadar birbirinden güzel haberleri bulabileceğiniz Klass Temmuz sayısı tıpkı yaz gibi rengarenk…

11 yıldır yaptığı rengârenk haberler ve özel röportajlarla iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan Klass, dopdolu bir Temmuz sayısıyla bayilerdeki yerini aldı. Yazın gelmesiyle birlikte ünlü isimler deniz, kum, güneş üçlüsünün başrol oynadığı tatillere yelken açmaya başladı.

Klass Magazin, ünlülerin merak edilen tatil rotası ve bayram programını mercek altına aldı. Ayrıca bir ay boyunca gerçekleşen özel davetler, iş dünyası röportajları, sosyal sorumluluk projeleri de her zaman olduğu gibi Klass sayfalarını süsledi.

Klass, yayıncılık hayatında varlığını en iyi şekilde sürdürdüğü istikrarlı çizgisiyle yine dopdolu ve özel bir sayı hazırladı. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının aylık dergisi Klass, 1 Temmuz itibariyle bayilerdeki yerini aldı. Yıllardır renkli haberler ve röportajlarla sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan Klass Temmuz sayısıyla yine dopdolu bir içeriğe sahip.

Klass’ın Temmuz sayısı hem yazın coşkusunu taşıyor hem de ünlü isimlerin yaz ve bayram tatili için nereleri tercih ettiğini kapsayan özel haberleri ile dikkat çekiyor. Klass ayrıca birbirinden şık davetler ve özel röportajları sayfalarına yansıtıyor.

ÜNLÜLERİN  MERAK EDİLEN TATİL ROTASI VE BAYRAM PROGRAMI

Yaz geldi, İstanbul artık eskisi kadar kalabalık değil. Bu durum trafiğe bile yansımış durumda. Peki, İstanbul’u bırakıp gidenler nerede? Bu sorunun cevabını buradan vermemiz mümkün değil ama iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının ünlü ailelerinin tatil rotaları belli…

Klass Magazin sosyal yaşam dünyasının ünlü bayanlarına tatil rotalarını ve bayram programlarını sordu. Onlarda tüm samimiyetleriyle bu yaz neler yapacaklarını meraklıları için anlattılar. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.