Yeni Gelin... BOZOKLAR DURANLARA KARŞI!

Yeni Gelin... BOZOKLAR DURANLARA KARŞI!

"Yeni Gelin" 36. bölümü ile 10 Şubat Cumartesi günü saat 20.00'de Show TV’de...

 

Yeni Gelin’in 36. bölümünde;

 Bella ve Kamil, Boran’ın adamları tarafından kaçırılmıştır. Boran’ın adamları Bella’yı Şirin, Kamil’i de sevgilisi zannettiği için önce Kamil’den kurtulmayı planlarlar.

Kamil’i öldüreceklerdir. Bozokların ise bundan haberi yoktur. Bella ve Kamil’i Portekiz yolunda bilmekte, Şirin’in kaçırıldığını sanıp her yerde Şirin’i aramaktadırlar.

Bu sırada yanlış anlama silsilesine bir halka daha eklenir. Konak halkı, Kalender’in de kaçırıldığını zanneder. Kalender’in oğulları ve kardeşleri bunun üzerine operasyona karar verirler.

Baran ve Bozoklar büyük hazırlıklarla operasyona başlarlar. Fakat Baran, bastıkları mekanda Boran’ı değil, onun kardeşini bulunca yanlış anlama silsilesine nerdeyse en büyük halka eklenir.

Baran, başını kurtaramayacağı bir belaya sokmuştur. Şirin’in konağa dönüşüyle taşlar bir bir yerine oturmuş;

Bella ve Kamil’in Boran’ın elinde esir olduğu öğrenilmiştir. Bunun üzerine Bozoklar; Kalender Ağa öncülüğünde en büyük operasyonlarına girişirler.

Bozoklar için artık ölmek var, dönmek yoktur. Bozoklar Boran’ın mekanına baskın yaptığında kimsenin aklına gelmeyen olur. Silahlar patladığında her şey için artık çok geçtir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.