Yeni Gelin... KONAKTA YER YERİNDEN OYNAMAK ÜZERE!

Yeni Gelin... KONAKTA YER YERİNDEN OYNAMAK ÜZERE!

“Yeni Gelin”, şehirli genç bir kızın yeni gelinlik hallerini konu alan 20. bölümüyle 14 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV’de.

Yeni Gelin’in bu akşam ekrana gelecek 20. bölümünde;

Asiye’nin Hazar’ı ihbarı, Kalender’i çileden çıkarmış, Asiye’nin Kalender’in gözünden iyice düşmesine sebep olmuştur. Asiye’nin son hamlesi, bardağı taşıran son damladır.

Asiye’nin kendini affettirme çabaları Kalender’e sökmedikçe de hıncını Bella’dan çıkarır. Konaktaki tek mutsuz gelin Bella değildir.

Afet, Gökhan’ın gelişiyle mutlu günlerine kavuşacağını zannederken hayatı resmen zindana dönmüştür. Çünkü Ayşe’nin içinden dünyanın en eli sopalı kaynanası çıkmıştır.

Arap’ın inadı, birbirinin hasretiyle yanıp tutuşan karı-kocanın muradına ermesine engel olur. Ayşe’nin son hamlesiyle birlikte Gökhan, karısı ve annesi arasında sıkışıp kalır.

Tabi ki tüm bunlardan Kalender’in hiç haberi yoktur. Çünkü Asude, konakta misafirdir. Kalender’in de tek derdi onu etkilemek ve gözüne girmektir.

Bu yüzden her yolu dener. Asude’nin ilgi alanlarıyla ilgilenmeye, onunla birçok ortak nokta bulmaya çalışır. Tabi ki bunu yaparken de fazlasıyla zorlanır.

Çünkü Kalender Ağa’nın ne fiziksel performansı, ne de genel kültürü buna uygun değildir. Kalender, yine de her şeyi göze alır. Kalender’in çabası, eşlerinin de gözünden kaçmaz tabi ki. Göz göre göre kocaları, Asude’ye kur yapmaktadır.

Şimdilik ellerinden bir şey gelmez. Bu durumu fark eden yalnızca onlar değildir. Bella, Kalender’in halasına ilgisini görünce vakit geçirmeden Hazar’ı uyarır.

Hazar, kardeşlerini toplayıp durumun ciddiyetini anlattığında üç kardeş soluğu babalarının karşısında alır. Niyetleri onu uyarmaktır.

Fakat Kalender’den aldıkları cevapla hepsi şok olur. Çünkü konakta yer yerinden oynamak üzeredir. Kaçtıkları tehlike, tahmin ettiklerinden çok daha yakındadır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.