Yeşim Ceren Bozoğlu... NURAN'DAN KURTULMAK İÇİN KAMPTA!

Yeşim Ceren Bozoğlu... NURAN'DAN KURTULMAK İÇİN KAMPTA!

"O Hayat Benim"e veda eden Yeşim Ceren Bozoğlu, dizi için aldığı kilolarından kurtulmak için kampa girdi.

"O Hayat Benim" adlı televizyon dizisinin en sevilen karakterlerinden "Nuran"a hayat veren Yeşim Ceren Bozoğlu, canlandırdığı karakter için tam 30 kilo almıştı. 

Kuşadası'nın  Davutlar Beldesi'ndeki Natür-Med isimli arınma, doğa ve termal spa merkezini tercih eden Yeşim Ceren Bozoğlu, 2 haftadır merkezde kampa girmiş durumda. Güne sabah 05:00'de  yürüyüşle başlayan Bozoğlu'nu bütün bir gün boyunca doğal beslenmesinin yanı sıra, yoga, egzersiz, ozon tedavisi, termal havuzlarda yüzme, masaj gibi etaplar bekliyor. Bozoğlu, merkezde tamamen doğal besinler alıyor, doktorların hazırladığı diet listesini uyguluyor, açık havada yoga ve egzersiz yapıyor ve düzenli olarak yüzüyor.

O Hayat Benim'e ve Nuran rolüne veda ederken yaptığı açıklamada "Şimdi mutlu olmak için tüm zamanımı kendime ayıracağım.  Dinleneceğim, yürüyeceğim, Nuran"ın 30 kilosunu verecek ve öğrencilerime daha çok zaman ayıracağım" diyen Yeşim Ceren Bozoğlu, Kuşadası'ndaki merkezde olması için, yaptığı bu açıklamasını hatırlatarak "sözümü tutuyorum" diyor.

Sahibi olduğu Atölye 1314 adlı oyunculuk okulundaki dersleri nedeniyle, kampta ilk etapta sadece 21 gün kalacak olan Yeşim Ceren Bozoğlu, yaz ayı boyunca derslerini ve zayıflama kampını aynı anda yürütecek. İstediği kiloya ulaştıktan hemen sonra da Türkan Şoray'ın yöneteceği "Eski Köye Yeni Adet" adlı sinema filminde  Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray'ın kamerasının önüne geçecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.