Yetkin Dikinciler... "BAHTİYAR ÖLMEZ" BİR GÜNDE 4 MEVSİMİ BİRDEN YAŞADI!..

Yetkin Dikinciler... "BAHTİYAR ÖLMEZ" BİR GÜNDE 4 MEVSİMİ BİRDEN YAŞADI!..

Güçlü oyuncu kadrosu ile çok yakında atv izleyicisiyle buluşacak olan Bahtiyar Ölmez’de çekimler tüm hızıyla devam ediyor.

Yapımcılığını Nehir Yapım Muharrem Gürer’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cem Tabak’ın oturduğu, baş rollerini Yetkin Dikinciler ve Hande Subaşı’nın paylaştığı Bahtiyar Ölmez setinde ilginç anlar yaşandı.

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen çekimlerde senaryo gereği oyuncu arkadaşı Gözde Okur tarafından öpücüklere boğulan Yetkin Dikinciler, aynı sahnenin sonunda ise Hande Subaşı’nın tokadı ile yüzleşti. 

Yaklaşık üç buçuk saat süren çekimlerde oyuncu arkadaşlarının öpücük ve tokatlarına maruz kalan Yetkin Dikinciler, sahne sonunda ‘Bir yanağımda öpücük diğerinde tokat.

Bir günde dört mevsimi yaşadım diyebilirim. Hande Hanım'ın eli de maşallah çok ağırmış. Çekimlerde bunu da öğrenmiş olduk. Şaka bir yana çekimler sırasında son derece eğleniyoruz. Yüzlerimizdeki tebessümü ekran başında bizleri izleyecek olan seyirciye de aktaracağımızı umuyoruz. İnşallah her şey umut ettiğimiz gibi olur. Onlarla buluşacağımız günü heyecanla bekliyoruz.’’ Sözlerini sarf etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.