Yılanların Öcü... BAYRAM, FATMAYI HAYATINDAN TAMAMEN ÇIKARIYOR!

Yılanların Öcü... BAYRAM, FATMAYI HAYATINDAN TAMAMEN ÇIKARIYOR!

Fakir Baykurt`un ünlü eseri `Yılanların Öcü`nden televizyona aktarılan dizi, 6 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00`de 34. bölümüyle Show TV`de izleyicileriyle buluşacak.

Show TV’nin başrollerini ; Cemal Toktaş, Hande Soral, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Ahmet Varlı, Mehmet Atay, Şebnem Dilligil, Servet Pandur , Hande Kaptan, Nalan Örgüt, Burak Can, Erden Alkan, Ceyda Kasabalı, Gonca Yakut, Süleyman Karaahmet, Orkun Öngen, Sibel Şişman, Zafer Güllü, Murat Çobangil, Eyüp Bayşi ve Aycan Koptur’un paylaştıkları sevilen dizisi “Yılanların Öcü”bu akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Fatma’nın hamile olduğunu öğrenen Bayram, bebeğin Haceli’den olduğunu düşünüyor ve artık Fatma, onun için tamamen bitiyor.

Fatma’nın hamile olduğunu öğrenen Bayram, bebeğin Haceli’den olduğunu düşünmektedir. Artık Fatma onun için tamamen bitmiştir.

Hatçe, Bayram ve Fatma arasındaki büyük aşkı öğrenmiştir. Bayram’ın onunla sırf inat uğruna evlendiğini düşündüğü için, evliliği ile ilgili önemli bir karar verecektir.

Kamuran, Fatma’nın hamile olduğunu duymuştur. Kendisinin bebeği olduğunu iddia ederken, konuşmalarını duyan Bayram’ın tepkisi herkes için tehlike yaratır. Taraflar için olayların gidişatı iyice karışacaktır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.