Yılanların Öcü...  FATMA, KAMURAN YÜZÜNDEN BEBEĞİNİ DÜŞÜRECEK Mİ ?

Yılanların Öcü... FATMA, KAMURAN YÜZÜNDEN BEBEĞİNİ DÜŞÜRECEK Mİ ?

Fakir Baykurt`un ünlü eseri `Yılanların Öcü`nden televizyona aktarılan dizi, 20 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00`de 36. bölümüyle Show TV`de izleyicileriyle buluşacak.

Show TV’nin fenomen dizisi Yılanların Öcü, yeni bölümüyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Koliba Film imzalı dizide, bu hafta tansiyon iyice yükseliyor!

Yılanların Öcü’nün Çarşamba akşamı Show TV’de ekrana gelecek yeni bölümünde; Fatma, Kamuran yüzünden bebeğini düşürecek mi ?

Bayram, Hatçe’ye ve Fatma’ya yaptıklarından dolayı Kamuran’dan hesap sormaya kararlıdır. Bayram’ın peşine düşeceğinden emin olan Kamuran, Bayram’ı bir tuzağın içine çekecektir.

Kamuran’ın, bebeğin kendisinden olmadığını öğrenmesi üzerine planları alt üst olan Şerife, elindeki son büyük kozu da oynamaya karar verirken, konakta hiç beklenmedik acı bir son yaşanır…  

Bir yandan jandarmalar Kamuran’ı ararken bir yandan da Fatma’ya yapılanların intikamını almak için Haceli, Bayram ve Ömer de Kamuran’ın peşine düşmüştür. Dört koldan köşeye sıkışan Kamuran zorlu bir mücadele içinde kalır.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.