"Yıldızlardan Masallar"... ÜNLÜLERDEN ÇOCUKLARA MASALLAR!..

"Yıldızlardan Masallar"... ÜNLÜLERDEN ÇOCUKLARA MASALLAR!..

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar (Koruncuk) Vakfı yararına düzenlenen Yıldızlardan Masallar projesinin tanıtımı, ünlü oyuncuların katılımıyla gerçekleşti.

Akatlar Kültür Merkezinde gerçekleşen Yıldızlardan Masallar projesinin koordinatörü Deniz Şen, sürekli gelişen dijital dünyanın gücünü kullanarak, çocuklar için sürdürülebilir bir gelir kaynağı oluşturmayı amaçladıklarını belirterek, "Bu projeyle hep beraber çocuklar için bir nevi dijital kumbara oluşturmuş olduk" dedi. 

Sosyal medyada yayınlanan masallar dinlendiğinde elde edilen gelirlerin çocuklar için kullanılacağını ifade eden Şen, "Sosyal paylaşım kanalımızdan birçok ünlünün okuduğu masalları, insanlar çocuklarına dinlettikçe artan gelirler, Koruncuk Vakfındaki çocuklarımıza gidecek. Dolayısıyla bunun, her tıklama, beğeni, paylaşım ve abone artışıyla günden güne büyüyerek çocukların hayallerini besleyen güzel bir kanal haline geleceğini düşünüyoruz" diye konuştu.

 

 

Oyuncu İpek Tanrıyar ise projeye katıldığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Bu projenin iki önemli noktası var. Birincisi Koruncuk Vakfının baktığı çocukların masallara ihtiyacı var. İkincisi ise çocuklarımıza masal okumadığımızı fark ettim. Onları tabletleriyle baş başa bırakıyoruz. Bu projeyle çocuklarımıza masal anlatma alışkanlığı edindireceğiz" ifadelerini kullandı.

Koruncuk Vakfındaki çocukların yataklarının başında da masal okumak istediğini söyleyen Tanrıyar, proje kapsamında "Parmak Çocuk" masalını okuduğunu söyledi.

 

Korunmaya muhtaç çocuklar için masal okumanın kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren oyuncu Sema Öztürk de "Masal bizim çocukluğumuzu hatırlatıyor. Buradan gelecek gelirler, çocuklarımıza gidecek. Bu masalların bol bol dinlenilmesini istiyoruz. Ben 'Karlar Kraliçesi' masalını okudum. Çok da sevdiğim bir masaldı" dedi.

Çocuklar söz konusu olduğunda her projede yer almak istediğini söyleyen oyuncu Çetin Altay ise "Pinokyo"yu okuduğunu aktardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.