"TOÇEV" İÇİN SPOR VE SANAT DÜNYASININ YILDIZLARI SAHNEDE BULUŞTU!

"TOÇEV" İÇİN SPOR VE SANAT DÜNYASININ YILDIZLARI SAHNEDE BULUŞTU!

Sanat ve futbol dünyasının ünlü yüzleri TOÇEV çocukları için sahneye çıktı.

Çalışmaları aylar öncesinden başlayan ve TOÇEV’in ‘Öğrenim Merkezi’ne katkı sağlamayı hedefleyen proje, yıldızlar geçidine sahne oldu…

Yıldız futbolcular Mehmet Topal ve Serkan Balcı’nın öncülüğünde organize edilen“Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları” projesi, usta müzik adamı Metin Özülkü’nün müzik direktörlüğünde ve Selçuk Yöntem’in sunumuyla TİM Maslak Show Center’da seyirciyle buluştu.

Biletleri günler öncesinden tükenen konser için 1.500 kişilik salonda biletler, 75 TL ile 1.000 TL arasında satışa sunulmuştu.

Konser öncesi konukları kapıda TOÇEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Betül Mermertaş ve Selda Topal karşıladı.

Konsere aralarında; Türkan Sabancı, Revna Demirören, Aslı Şen, Emek Saran, Zeynep Ilıcalı, Ebru Seyyar, Emel Yıldırım, Timur Erk, İsmet Alpagut, Seval Ermiş, Sibel Vatandost, Yıldırım Mayruk, Ayşe Azizoğlu, Işıl Rençber ve Aslı Hünel gibi çok sayıda isim katıldı.

Amerika’da süren tedavisi nedeniyle geceye katılamayan TOÇEV Başkanı Ebru Uygun’u temsilen oğulları, Ansel ve Axel Yarcan Hakan Bilgin ile birlikte sahneye çıktı.

Tedavisi için aylardır Amerika’da bulunan TOÇEV Başkanı Ebru Uygun, gönderdiği ses kaydı ile projeye destek verenlere teşekkür etti. Uygun, gönderdiği sesli mesajda; “Hayat önümüze ne kadar zorluklar çıkarırsa çıkarsın yürekten inandığımız hayalimizin önüne hiç bir şey geçemez. Bu gece sizlerin sayesinde bir kez daha inandım ki, yürekten inandığımız hayallerimizin peşinden mutlaka gidilmesi gerekiyor.

5 çocukla başlayan bir inanmışlık, sizlerin desteği ve güveni ile 5 milyon çocuğa ulaşırken yine sizlerle beraber birikimlerimizi daha fazla kitleyle paylaşabileceğimiz, daha fazla yarınlara dokunabileceğimiz TOÇEV öğrenim merkezinin temellerini bu gece atmaktayız. Tam 21 yıldır bizimle beraber yürüdüğünüz ve desteklerinizle beraber yarınlarımıza onca güzellikler kattığınız için TOÇEV çocuklarım TOÇEV ailem ve şahsım adıma yürekten teşekkürler, en büyük alkış sizlere…

Hoşgeldiniz. STK anlayışı ile her zaman başarılı bir şekilde ülke nezdinde farkındalık yaratan TOÇEV ve onu var eden çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Böyle özel bir gecenin oluşmasında öncülük yapan sevgili Mehmet Topal ve Serkan Balcı’ya TOÇEV için çok anlamlı olan bu geceyi hayal eden, bu geceye kadar azimle ve aynı heyecanla koşturan, uzaktan da olsa gururla takip ettiğim sevgili Berfin Balcı ve Selda Topal’a ve onların desteği ile bu gecenin oluşmasını sağlayan büyük bir heyecanla bu geceye hazırlayan sevgili Metin Özülkü ve ekibine, 20. Yılımızda da bizi ağırlayan sevgili TİM ailesine ve bizi baştan beri hiç yalnız bırakmayan değerli sanatçılarımıza ve sporcularımıza ve tabi ki sevgili Selçuk Yöntem’e böyle bir gecenin hayat bulmasını sağladıkları için TOÇEV ailem adına binlerce teşekkürler.

Son olarak her zaman yanımızda olan değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Çok keyifli bir gece geçirmenizi diliyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

TOÇEV Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Betül Mermertaş’ın teşekkür konuşmasının ardından projeye destek verenlere plaket takdim edildi. Projenin öncülüğünü üstlenen Serkan Balcı teşekkür plaketini alırken, kupa maçı nedeniyle geceye katılamayan Mehmet Topal’ın plaketini ise Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Ogün Altıparmak aldı.

Projeye destek verenler ve sponsorlara plaket verilmesinin ardından TOÇEV tanıtım filminin yayını ile gece başladı.

Selçuk Yöntem’in kendine has sunumuyla hikayesel bir akışta başlayan gecede; İpek Açar – Semih Saygıner, Candan Erçetin – Kerem Tunçeri, Feridun Düzağaç – Cüneyt Çakır, Zara – Serkan Balcı, Nükhet Duru – Abdullah Avcı,  Lale Orta - Murat Dalkılıç, Çağla Büyükakçay - Ümit Besen, Nilüfer – Gökhan Töre, Ayşegül Aldinç – Bülent Korkmaz, Kubat – Emre Belözoğlu, Eda Özülkü – Bekir İrtegün, Selami Şahin – Tümer Metin, Bülent Serttaş  - Metin Tekin & Rıza Çalımbay, Mustafa Ceceli – Cüneyt Tanman, Fatih Erkoç – Tanju Çolak ve Funda Arar- Volkan Babacan’ın performansları büyük alkış aldı. Gecenin sürprizi ise Çin’e transfer olan Burak Yılmaz’ın Barış Manço şarkısıyla sahne alması oldu. Metin Özülkü ile Barış Manço şarkısı seslendiren Burak Yılmaz’a geceye katılan sporculardan oluşan koro eşlik etti.

Gecenin sponsorları; Akyürek Technology, Ayşe Deliismail Çiftliği, Burçin Göksu&Kryolan, Dekorazon, Develi Restaurantları, Drape By Gökçe Sürmeli, Hakan Köse, Lions Kulüpleri Birliği 118T, Nilüfer Ambalaj, Playback Müzik, Serttaş Bakliyat

Medya Sponsoru; Kral TV ve Kral Pop Radyo

Bağışçıları; Adem Büyük, Arda Turan, Dr. Nevzat Bodur, Enis Özkan, Hamza Sofuoğlu, Mehmet Topal, Mustafa Küçük, Nuri Şahin, Olcan Adın, Serkan Balcı, Tülay Demir Oktay, Uğur Uçar,

Destekçileri; Anadolu Form Matbaacılık Limited Şirketi, Beşiktaş JK, Ebru Seyyar, Fenerbahçe Spor Kulübü, Gökalp Kılıç, Galatasaray Spor Kulübü,  Hakan Akkaya, İstanbul Mersin İdman Yurdu, Medipol Başakşehir Futbol Kulübü, NTV Ailesi, Ozan Yıldırım, TV 8.

GECEDEN İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.