Yılmaz Güney... FİLM İÇİN UZLAŞMA SAĞLANDI, START VERİLDİ!

Yılmaz Güney'in hayatını anlatan film projesinin startı verildi. Film için bir araya gelen Güney'in eşi Fatoş Güney daha önce sözleşmeyi tek taraflı fesh ettiği ve dava açtığı yapımcı Ahmet San ile poz verdi.

Film hakkında bilgi veren Ahmet San, kısa süre sonra çekimlerine başlanacağını ünlü sinemacının tüm bilinmeyenlerini bu filmde aktaracaklarını söyledi. Güney ailesinin avukatı Bişar Abdi Alınak ise " Muhteşem bir Yılmaz Güney filmi olacak. Hayırlı olsun " dedi. 

Yılmaz Güney'i kim oynayacak 

Güney'i kimin oynayacağı ise çok büyük merak konusu oldu. Güney'i oynayacak kişiler arasında, Caner Cindoruk ve son dönemin popüler ismi Cihangir Ceyhan'ın isimleri ön plana çıkıyor. Filmin yönetmeninin ise Yüksel Aksu olduğu gelen bilgiler arasında...

Dava açmıştı

Yılmaz Güney'in biyografik filminin çekimleri daha önce çıkmaza girmişti. Fatoş Güney, sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetmiş ,çekilmemesi için ayrıca dava da açtı.

Filmin yapımcılığını üstlenen Midwood A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet San "Yüksek sayılabilecek bir meblağı telif bedeli olarak çok önceden hem de tamamını ödedik" şeklinde açıklama yapmıştı.

Kaynak:Durak Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.