Yılmaz Morgül... 'ŞAKA GİBİ' İLE TİYATRO SAHNESİNDE!

Yılmaz Morgül... 'ŞAKA GİBİ' İLE TİYATRO SAHNESİNDE!

Yılmaz Morgül, Pelin Körmükçü, Özgür Özgülgün, Yelda Alp ve Ahmet Çevik 'Şaka Gibi'oyunuyla seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Ahmet Çevik Tiyatrosu'nun, 2017-2018 sezonunda sahneleyeceği “Şaka Gibi” adlı müzikli kabare tiyatroseverlerle buluşuyor.

Kabarenin oyuncu kadrosunda Türk Sanat Musikisi'nin en önemli seslerinden Yılmaz Morgül ile birlikte, Pelin Körmükçü, Özgür Özgülgün, Yelda Alp ve Ahmet Çevik gibi tiyatro sahnesinin ve ekraların usta isimleri yer alıyor.
 
2013 yılında Ahmet Çevik tarafından kurulan, kadrosunda tiyatro ve ekranın usta isimlerinin yer aldığı Ahmet Çevik Tiyatrosu, Şaka Gibi isimli müzikli kabaresiyle seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Güncel konuları farklı ve komik bir bakış açısıyla dört farklı skeç üzerinden anlatan oyun iki perdeden oluşuyor. Oyunun, başlangıçtan finale kadar düşmeyen performanslarıyla her sahnede ön plana çıkan oyuncu kadrosunda Türk Sanat Musikisi sanatçısı Yılmaz Morgül ile birlikte, Pelin Körmükçü, Özgür Özgülgün, Yelda Alp ve Ahmet Çevik gibi tiyatronun ve ekranların usta isimleri bulunuyor.

ŞAKA GİBİ ile birlikte Yılmaz Morgül ilk kez, Pelin Körmükçü ise beş yıl aradan sonra tiyatro sahnesinde seyirci karşısına çıkacak.

Oyunun şarkılarını seslendiren Yılmaz Morgül, sahnede zaman zaman canlı performans da sergileyecek.

Yılmaz Morgül'den dört farklı performans
Bir skeçte eşiyle kavga eden bir babayı, ikinci skeçte konservatuvar sınavına girmiş ama kazanamamış sesi muhteşem ama meslek olarak musluk tamirciliği yapan bir işçiyi, üçüncü skeçte liposakşına giden bir kadının kocasını canlandıracak olan Morgül, son skeçte ise cinayet programlarına çıkan bir adamı oynayacak.

Mustafa Arıkoğlu'nun kaleme aldığı oyunu, usta tiyatro oyuncusu Tarık Şerbetçioğlu yönetti. Sözlerini Mustafa Arıkoğlu'nun yazdığı oyunun müziklerini Aras Deniz Sipahi bestelerken, koreografilerini ise Pınar Ataer üstlendi. Oyuna özel olarak hazırlanan sıra dışı kostümleri de Şinasi Günaydın ve Mehmet Kimyon tasarladı.

Ahmet Çevik, “Bu değerli ekibi bir araya getirebilmek oldukca zordu. Ama onlar bana inandılar ve tabi ben de onlara. Böylece birlikte bu renkli oyunu çıkarmayı başardık. Emek veren herkese çok teşekkür ederim.” dedi.
Oyunun galası 6 Kasım'da gerçekleşecek
Tüm yurt genelinde ve Avrupa'da turnesi planlanan Şaka Gibi oyununun galası 6 Kasım 2017'de Trump Towers'da saat 20.30'da gerçekleşecek.

Oyun turne kapsamında 26-27 Ekim'de Samsun'da, 28 Ekim'de Ordu'da, 3 Kasım'da Karasu'da, 6 Kasım'da İstanbul'da ve 4 Şubat'ta Berlin'de seyirciyle buluşacak.

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.