Yılmaz Ulusoy... ANLAMLI BİR "TEŞEKKÜR PLAKETİ" !..

Yılmaz Ulusoy... ANLAMLI BİR "TEŞEKKÜR PLAKETİ" !..

Temiz Deniz Derneği Turmepa ve yönetimi son yıllarda sosyal sorumluluk projelerine olan katkılarıyla dikkat çeken başarılı iş adamı Yılmaz Ulusoy’a Denizleri yaşatma çabasına gösterdiği duyarlılıktan ve verdiği destek için bir plaket ile ödüllendirildi.

İşadamı İşadamı Rahmi Koç TURMEPA’yı tam 20 yıl önce denizlerin kirlendiği  ve unutulduğu o yıllarda kötü gidişata dur diyebilmek için 40 arkadaşı ile kurmuştu.

İşadamı Yılmaz Ulusoy, üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde denize verdiği  önemi yaptırdığı 4 denizcilik okulu göstermişti…

Yılmaz Ulusoy sık sık madi ve manevi olarak katkıda bulunduğu Temiz Deniz Derneği TURMEPA’da tarafından plaket ile onurlandırıldı.. 

Temiz Deniz Derneği TURMEPA Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan Yaramancı ve  Akşit Özkural, Yılmaz Ulusoy’a Holding binasında Denizleri yaşatma çabasına gösterdiği duyarlılık ve verdiği destek için şükranlarını sunmak için plaket takdim ettiler. 

Yılmaz Ulusoy bu jest karşısında çok mutlu olurken “Her iş adamının denizlerimize sahip çıkması gerektiğini belirtti. Turmepa’nın bu konuda ki çalışmalarını da çok beğendiğini açıklayan Yılmaz Ulusoy denizlerin temiz olması adına üstüne ne düşüyorsa yapmaya hazır olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.