Yolanthe Cabau Sneijder... TASARLADIĞI MÜCEVHERLER İLE , "ISTANBUL JEWELRY SHOW"DA !..

Yolanthe Cabau Sneijder... TASARLADIĞI MÜCEVHERLER İLE , "ISTANBUL JEWELRY SHOW"DA !..

40. defa kapılarını açan Uluslararası "Istanbul Jewelry Show" Fuarının bu yılki konuklarından biri de Yolanthe Cabau Sneijder oldu...

Türk Ekonomi Bankası (TEB) ana sponsorluğunda 40. defa kapılarını açan Uluslararası "Istanbul Jewelry Show" Fuarı birbirinden renkli etkinliklere sahne oluyor.

UBM Rotaforte tarafından bu yıl 40.'sı düzenlenen Uluslararası "Istanbul Jewelry Show" CNR Expo'da (İstanbul Fuar Merkezi) açıldı. Fuarda kapsamındaki etkinliklerde magazin dünyasının yakından tanıdığı isimler de yer aldı.

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau Sneijder, tasarladığı mücevherlerin tanıtımını yaptı. Sneijder eşi içinde tasarım yaptığını belirtti.

"Istanbul Jewelry Show" her gün ayrı bir etkinlik ile renkleniyor. Fuarın ilk günü Silverpark Firmasının standında kendi tasarladığı mücevherlerin tanıtımını yapan Yolenth Cabau Sneijder, yurt dışı seyahatlerinde gördüğü takılardan esinlenerek tasarım yaptığını söyledi.

Eşi için de takılar tasarladığını belirten Sneijder, Mehmet Ali Erbil ile kamera karşısına geçtiği sinema filminin yakında gösterime gireceğini bu sebeple farklı bir heyecan yaşadığını da ifade etti. Sneijder, basın mensuplarının "Mehmet Ali Erbil ile çalışmak nasıldı?" sorusu üzerine; "Çok eğlenceli ve güzeldi" cevabını verdi.

Tekin Seyrekoğlu Firmasının fuar için özel olarak hazırladığı 1 milyon TL değerinde ve 10 kg ağırlığında altın, Fatih Sultan Mehmed Kılıcı, Yeniçerilerin de eşlik ettiği bir etkinlik ile tanıtıldı. "Kılıç" 2014 Best model of the World Caner Tanrıverdi tarafından tanıtıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.