Yonca Lodi... SON KLİBİNDE OYUNCULUĞUNU KONUŞTURDU!..

Yonca Lodi... SON KLİBİNDE OYUNCULUĞUNU KONUŞTURDU!..

Müzik dünyasının güçlü yorumcusu Yonca Lodi, yeni teklisi “Mühür”ü DMC etiketiyle yayımladı.

“Mühür”ün video klibi için Kemal Başbuğ yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Yonca Lodi, oyunculuğunu da konuşturdu.

Kariyerindeki başarıları ile Türk müzik tarihine adını “özel kadın vokaller” arasında yazdıran Yonca Lodi, yepyeni şarkısı “Mühür” ile müzikseverler ile buluşturdu.  

Sözleri Murat Sağır’a, bestesi Hakan Demirtaş’a ait olan, Yonca Lodi’nin yepyeni şarkısı “Mühür”ün düzenlemesinde Alper Atakan imzası yer alıyor.

“Sitcom Neden Olmasın?”

“Mühür”ün video klibi için “12 Ay” albümünden bu yana her projesinde birlikte çalıştığı Kemal Başbuğ yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Yonca Lodi, yorumculuğunun yanı sıra oyunculuğu ile de adından söz ettiriyor. 

“Mühür”ün video klibi Beykoz Kundura Fabrikası’nda kurulan özet sette, 50 kişilik bir ekiple 18 saatte tamamlandı. Yonca Lodi video klipte kalbi mühürlü kadınların sesi olurken, bir gece klubünde çalışan şarkıcıyı oynadı. Video klip için sarışın olan ve tarzının dışında bir şekle bürünen Lodi, “Kemal ile klip için konuşurken, işi, yaşı, sosyal statüsü ne olursa olsun her kadının kalbini mühürleyen birinin olduğuna ve bunu video klipte yansıtabileceğimize karar verdik. Farklı farklı kadınlar olacaktı ama biz tek bir kadında karar kıldık ve O’nu da ben oynadım. Ben yine sahnedeydim ama ben olarak değil. Allah bilmiş de beni sarışın yaratmamış:) Hiç mi yakışmaz bir kadına ama bunu bir oyunculuk performansı olarak düşünürsek hem şarkının ruhuna hem de anlatmak istediğimize çok uygun olduğunu gördük. Oyunculuğu seviyorum. İstediğim gibi bir sitcom projesi olursa seve seve oynarım.” diyerek oyunculuk kariyerine göz kırptı.  

İŞTE YONCA LODİ'NİN "MÜHÜR" İSİMLİ ŞARKISININ VİDEO KLİBİ...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.