Yozgat Konfederasyonu... İKİ MİLYON YOZGATLIYI BİRLEŞTİRDİ!...

Yozgat Konfederasyonu... İKİ MİLYON YOZGATLIYI BİRLEŞTİRDİ!...

Yurt içi ve yurt dışından iki milyon Yozgatlı 'Yozgat Konfederasyonu' çatısı altında birleşti.

 

Başta İstanbul olmak üzere dünyanın her yerinde yaşayan iki milyon Yozgatlı, Yozgat Konfederasyonu çatısı altında kenetlendi. Yozgat Konfederasyonu’nun kuruluşu, kahvaltılı lansman toplantıyla duyuruldu…

• Yaptığı açılış konuşmasıyla Konfederasyon’un kuruluşunu kamuoyuna açıklayan Yozgat Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın, Yozgat’ta dediği gibi 2 milyon Yozgatlı bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yozgat Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül’ün ev sahipliğini üstlendiği kuruluş lansman toplantısına siyaset, iş ve eğitim dünyasından isimler katıldı.

Florya Ziya Şark Sofrasında neşeli bir atmosferde gerçekleşen lansmanda Yozgat Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz açılış konuşmasını yaptı…

Deniz konuşmasında,  “Yozgat Konfederasyonu, adından da anlaşılacağı üzere Yozgatlı Derneklerden oluşan Federasyonların üst çatısı olarak kurulmuştur.  

Başta İstanbul olmak üzere, Türkiye ve Avrupa’da bulunan, STK’larımızla bütünleşip güçlü bir organizasyonun ilanını paylaşmak üzere, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın, Yozgat’ta dediği gibi 2 milyon Yozgatlı bir araya geldik” dedi.

“GÜN OLUR AFRİN’DE ASKER OLUR SAVAŞIR, GÜN OLUR MAZLUM İÇİN KOLİ TAŞIRIZ!”

Yozgatlıların milli hassasiyetleriyle tanınmasına da değinen Yozgat Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz,

“Mademki namımız milliyetçi, o halde bizler de adımızın, namımızın hakkını vermek, ülkemizin bekası, milletimizin huzuru için daha sistemli daha verimli daha katma değeri yüksek işler yapmak üzere devletimizin ve milletimizin yanında, hükümetimizin ve yerel yönetimlerimizin destekçisi olmak, sivil irade ve sivil gücün temsilcisi olarak, bugünden itibaren gün olur Afrin’de asker olur savaşırız, gün olur mazlumun ve fakirin yanında yer alır koli taşırız,  gün olur bilimsel faaliyetler için burs oluruz ve her zaman, her yerde kanunlara ve toplumsal değerlere saygılı ve uyumlu oluruz” sözleriyle Konfederasyonun milli duruşuna ilişkin görüşlerini dile getirdi.

Kırk yıldır terörle mücadelede verdikleri şehit sayısına dikkat çeken Deniz, “15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde nüfusuna oranla en çok şehit veren il olduğumuz ortadır. Ve ‘bugün ve her zaman olmamız gereken yerde olmak’ daha bilinçli daha güçlü görev üstlenmek üzere, bu yapıyı kurduk” dedi.

 

“HAK ADALET VE SOSYAL HUZUR İÇİN GAYRETLİ VE ISRARCI OLACAĞIZ!”

 

Haksız kayırmacılıklardan, mikro hemşericilik hastalığından, içeriksiz ve düzeysiz sivil toplumculuktan uzak durduklarını vurgulayan Yozgat Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, Konfederasyonun misyonunu “Hak adalet ve sosyal huzurun tesis edilmesinde gayretli ve ısrarcı olacağız” sözleriyle açıkladı.  

Başkan Deniz son olarak, “Sosyal bütünleşmenin ve sosyal ideallerin en lazım olduğu yer ve zamanlarda olmak üzere Yozgat Konfederasyonumuzun hemşerilerimize milletimize hayırlı hizmetler üretmesini temenni ediyor, kurucu STK’larımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.