Yunus Bülbül... ANNESİNİ KAYBETTİ

Yunus Bülbül... ANNESİNİ KAYBETTİ

Arabesk Müzik dünyasının ünlü sanatçısı, besteci-yorumcu Yunus Bülbül, hayatının en büyük acılarından birini yaşadı..

Yunus Bülbül, çok değerli anneciğini kaybetti..

Magazinkolik ailesi olarak Yunus Bülbül'e ve kederli ailesine sabır ve baş sağlığı diliyor, merhumeye Tanrı’dan rahmet ve mekanının Cennet olmasını diliyoruz.. Acı kayıp sonrası Yunus Bülbül, sosyal medyada duygularını şöyle dile getirdi:
“Canım anam, biriciğim, solmayan gonca gülüm, Cennet kokulum, aşkların en güzeli, bir tanem daha düne kadar yanımızda olan bugün kuş misali Cennet’e uçan anaların en anası, sultanım, prensesim, kraliçem benim.. Sen hep yanımızda kalbimizde olup son nefesimizi verene kadar seni anarak yaşayacağız..
Hiç bir fedakarlıktan çekinmeden a’dan z’ye kadar her şeyine koşan ev doktorun gibi çırpınan kardeşimiz Filiz’imiz kahroldu.. Onunla her an beraberdin şimdi o sensiz ne yapar annem?..
Seni her gün ziyaret eden yanında olan Gülsen, Zekiye, Figen kardeşlerim ve sevgili ablam Emire.. Ben Yunus’un, Ali, Niyazi, Nihat kardeşlerim, sevgili eniştelerim, torunların ve hep seni seven eş dost akrabaların Hamame teyzelerini nasıl unutacaklar?
Torunun, oğlum Yunus Emre, ‘Baba ben Hammame Nenemi çok özledim hadi gidelim..’ derse ben ona ne cevap vereceğim canım anam..
Ah annem ah, 3 aylıkken kızlarım Gülnaz’a, Gülay’a, Günay’a baktığın, onları büyütüğün o günler, o asla esirgemediğin o muhteşem sevgin, o unutulmaz emeklerin aklımdan çıkmaz ki birtanem..
Mayıs sıcağında üşüyorum annem.. Üstümü artık kim örtecek annem..”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.