Yuvamdaki Düşman... YENİ TANITIM GELDİ, GERİ SAYIM BAŞLADI!..

Yuvamdaki Düşman... YENİ TANITIM GELDİ, GERİ SAYIM BAŞLADI!..

Show TV’nin 25 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelecek olan yeni dizisi ‘Yuvamdaki Düşman’ın merakla beklenen 3. tanıtımı yayınlandı.

 

 Yapımını Düş Gezginleri’nin üstlendiği, senaryosunu Rüya İşçileri’nin yazdığı, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar’ın oturduğu Yuvamdaki Düşman; Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan başta olmak üzere Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç gibi birbirinden başarılı isimleri bir araya getiriyor.

Ayrıca Pelin Karahan ve Çağdaş Onur Öztürk de sürpriz isimler olarak yer alıyor.

‘Çocuğun Benim Çocuğum, Hayatın Benim Hayatın Olacak!’

Yuvamdaki Düşman, ses getiren tanıtımlarına bir yenisini daha ekledi. Yasemin’in (Aslı Tandoğan) sebep olduğu trafik kazasında Kemal’i (Çağdaş Onur Öztürk) kaybeden Ceren (Ece Çeşmioğlu) intikam yemini ediyor.

Ceren’in “Sen benim yuvama ateş düşürdün, ben senin hayatını cehenneme çevirmeye geliyorum Yasemin! Çocuğun benim çocuğum, hayatın benim hayatım olacak!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda Ceren’in gelişiyle birlikte yaklaşan fırtına derinden hissediliyor. 

Olcay (Nebahat Çehre) Yasemin ve Murat’ın bebek hakkındaki kararlarında söz sahibi olmak istediğinin sinyallerini verirken, Murat’ın sert tepkisiyle karşılaşıyor. 

Yuvamdaki Düşman psikolojik gerilim türündeki hikayesiyle izleyiciyi ekrana bağlamaya hazırlanıyor.

Hikaye:

Yuvamdaki Düşman’da çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gözünü diktiği varlıklı ve mutlu bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Genç kadın yeni bebek sahibi olmuş bu aileye bakıcı olarak girip gizli planını uygulamaya koyunca neler olacak?

Yuvamdaki Düşman Perşembe günü saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!

 “Yuvamdaki Düşman”ın 1. Bölüm 3. Tanıtımı!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.