Zahide Yetiş... DOĞUM SANCISI!

Zahide Yetiş... DOĞUM SANCISI!

Ekranların sevilen yüzü Zahide Yetiş, yeni kitabı ‘Şifa Niyetine’nin çıkışı için gün sayıyor. Yetiş, kitabın tüm gelirini Darülaceze’ye bağışlayacak.

Hemen tüm programlarında sağlık konularına sıkça yer vererek, toplumun bilinçlenmesine hizmet eden başarılı televizyoncu Zahide Yetiş’in ikinci kitabı ‘Şifa Niyetine’, çok yakında okuyucusuyla buluşuyor. Yetiş, bu kitapta hem şifa arayanlara hem de geleceğin doktorlarına ışık tutacak nitelikte bir çalışma ortaya koydu.

KENDİ KENDİNİZİN DOKTORU OLACAKSINIZ

Her biri kendi alanında adeta yıldızlaşmış 15 tıp profesyoneli ile gerçekleştirilmiş incelikli röportajları okurken keyif alacak ve kendi kendinizin doktoru olacaksınız. Ayrıca kitaptan elde edilecek olan tüm gelir de Darülaceze’ye bağışlanacak. Zahide Yetiş “Kitapta her biri kendi alanında çok kıymetli doktorlarım, damıtılmış bilgilerini paylaştılar benimle. ‘Şifa Niyetine’ bir çırpıda okunacak bir başucu kitabı oldu” dedi. Bu arada Zahide Yetiş, 23 Mayıs Cumartesi günü, 7.

Kocaeli Kitap Fuarı’nda ‘Şifa Niyetine’nin imza gününe katılıp saat 15.00’da kitapseverlerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.