Zahide Yetiş’le... EYMEN ARTIK OKULA GİDEBİLECEK!

Zahide Yetiş’le... EYMEN ARTIK OKULA GİDEBİLECEK!

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”, birbirinden önemli konuları işlemeye devam ediyor. Daha önce 5 yaşındaki skolyoz hastası Eymen Yasir Kapucu’nun dramı tüm Türkiye’yi üzüntüye boğmuştu.

“OKULA GİTMESİNDE SAKINCA YOK!”

 

Eymen’in ailesinin yaptığı yardım çağrısı “Zahide Yetiş’le”’de hayat bulmuş ve yayına telefonla bağlanan Prof. Dr. Ahmet Alanay, Eymen’in ameliyatını üstlenmişti. 3 gün önce Prof. Dr. Ahmet Alanay, önderliğinde başarılı bir ameliyat olan Eymen’in sağlık durumu şimdi çok iyi.

Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalarının paylaşıldığı “Zahide Yetiş’le”de bugün; herkesi mutluluğa boğan bir haber verildi.

Daha önce 5 yaşındaki skolyoz hastası Eymen’in durumunu “Zahide Yetiş’le” de izleyen Prof. Dr. Ahmet Alanay, bu zorlu ameliyatı üstlenmişti. Hafta başında zorlu bir ameliyata giren Eymen, bu zorlu operasyonu başarıyla atlattı. Bu ameliyat sayesinde Eymen her 6 ayda bir ameliyat olmaktan da kurtuldu.

İKİ BAŞARILI AMELİYAT!

Eymen’in durumunu anlatan Prof. Dr. Ahmet Alanay, yaklaşık 4-5 saat süren ameliyatların gayet başarılı bir şekilde sonlandırıldığını belirtti. Ameliyatın 2 kısımdan oluştuğunu söyleyen Prof. Dr. Ahmet Alanay; “Ameliyatı Prof. Dr. Mehmet Özek ile beraber yaptık. İlk olarak Prof. Dr. Mehmet Özek, beyin ve omurilikteki yapışıklıkları açtı.

Daha sonra skolyozla ilgili olan ameliyatı yaptık. Çok riskli bir ameliyattan çıktık. Başarılı bir ameliyat oldu. İlk operasyonda tatminkar bir sonuç aldık. Eymen’in sırtındaki kamburluğu da düzeltecek bir ameliyat oldu.

14-15 yaşına kadar ameliyatsız klinik yöntemlerle skolyozu kontrol altına alabileceğiz. Yeni manyetik çubuk takıldı. Yarın Eymen’i taburcu edeceğiz. Bana kalırsa okula bile gitmesinde sakınca yok” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.