ZAMANINDA YAPILDILAR, RTÜK'TEN ETKİLENMEDİLER!

ZAMANINDA YAPILDILAR, RTÜK'TEN ETKİLENMEDİLER!

2018'de Yayınlansaydı Yüksek İhtimalle RTÜK'ün Gazabına Uğrayacak 13 Klip'i Onedio derledi.

90'lar ya da 2000'li yıllarda yayınlanan kliplerin şimdilerde yayınlanan kliplerden daha cesurca çekildiğini hepimiz biliyoruz.

E bir de şu an yayınlanan kliplere de sürekli ceza yağıyor. Sadece kliplere değil, şarkı sözlerine de ceza veriliyor.

Biz de döneminde popüler olmuş fakat 2018 yılında yayınlanmış olsaydı büyük ihtimalle ceza alabilecek klipleri derledik.

1. Nez - Sakın Ha

 
 

Kıvrak danslarıyla döneminde kendinden sık sık söz ettiren Nez'in bu klibi kesinlikle 2018 yılında yayınlansaydı ceza yağmuruna tutulurdu. Bir kere en önemli unsur yağmur altında seksi danslar yapması. RTÜK için yağmur altında göbüşü açık bir şekilde seksi seksi kıvırması out. 

 

. Petek Dinçöz - Foolish Casanova

 

Nez gibi Petek Dinçöz de seksi danslarıyla kliplerini süslüyordu. Gördüğünüz gibi kendisi öğrenci kılığına girip, üzerinde "sexy" yazan bir tişört giymiş. Bu, RTÜK için kesinlikle göz ardı edilemez bir durum. Büyük ihtimalle "Genç kızlarımıza kötü örnek olması" nedeniyle ceza alırdı. Bizden söylemesi. Ne öyle ya yağmur altında bir de gömlek yarıya kadar açık...

 

3. Serdar Ortaç - Karabiberim

 
 

Bu klip de döneminde çok konuşulmuştu. Klibinde oynayan kadının göbeğinden zeytin yiyordu. Bir de kadına yedirtiyordu. Büyük ihtimalle "Nimeti kötü emelleri için kullanması" nedeniyle  bir güzel ceza yerdi. E 2018'de zeytin yerine ceza yerdin Serdarcığım... 

 

4. Emre Altuğ - Sıcak

 
 

Yani şimdi ne diyeceğimizi şaşırdık. Biri lütfen Emre Altuğ'un ateşini söndürsün. 

Görüntüdeki kadının memesinin yarısı zaten gözüküyor. O bile ceza alması için yeter de artar.

 

5. Hande Yener - Acele Etme

 

Hande Yener klibinde yıkamalı ayin yapmış. Sizce bunu RTÜK'lü beyefendiler es geçer mi? Hadi o kadar kişi bıcı bıcı yapıyorsunuz da o beyaz donlu abilerimiz ne? Olmadı. Sen de cezayı yedin... 

6. Metin Arolat - Dert Değil

 
 

Yönetmenler klibin ilgi çekici olması için elma, çilek, zeytin ve yoğurt ne varsa kadınlara yedirtiyor. Bu klibimizde de yoğurt yanlışlıkla kadının memelerine dökülüyor ve Metin Arolat da yoğurdu bir güzel kaşıkla sıyırıyor.  Aman RTÜK görmesin.

 

7. Deniz Seki - Masal

 

Klipteki ablalar zaten epey konuşulmuştu. Özellikle erkekler pür dikkat bu klibi izliyordu. 

 

8. Gülşen - Nazar Değmesin

 
 

Klibin diğer sahnelerini de izlerseniz neden bu listede olduğunu çok iyi anlarsınız. Poposunu kameralara dönmüş ve bacağını okşuyor. Gülşen'e yazalım oradan bi' "müstehcenlik"den güzel bir ceza...

 

9. Murat Boz - Aşkı Bulamam Ben

 
 

Herhalde hiç bir klipte kendisini bu kadar başkalarına okşatan kimse yoktur. 

 

10. Petek Dinçöz - Hasta Ettin

 
 

Yani aslında klipte "müstehcenlik" adına pek bir şey yok fakat döneminde de hemşirelik gibi kutsal bir mesleği bu şekilde kullandığı için eleştirilmişti. Bu nedenle cezadan kaçamadı.

 

 

11. Tarkan - Hüp

 
 

Serdar Ortaç gibi Tarkan da bir yiyecek kullanmış. Seni de es geçmedik Tarkan! Tamam hüp diye çekeceksin ama neden makarnayı kadınla birlikte hüp diye çekiyorsun. Aldın mı şimdi cezayı?

 

12. İsmail YK - 90 60 90

 

Klipte de pek bir şey yok bizce ama şarkı sözlerine baktığımızda "cinselliğe teşvik etmesi" nedeniyle ceza alabilir. Sıcacık belleri sarması, doya doya bitmez tadım var sözleri gençlerimizi ayıp şeylere teşvik ediyor. Bu nedenle güzel güzel cezasını yer. 

Kaynak:onedio.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.