Zekeriya Ünlü.... BEYLİKDÜZÜ KÜLTÜR MERKEZİ'NDE DOLU DOLU BİR SIRA GECESİ !..

Zekeriya Ünlü.... BEYLİKDÜZÜ KÜLTÜR MERKEZİ'NDE DOLU DOLU BİR SIRA GECESİ !..

Sıra gecelerinin günümüz temsilcisi ve aynı zamanda Beylikdüzülü sanatçı Zekeriya Ünlü, büyük bir özen ve duyguyla türkülerini dinleyiciyle buluşturdu.

Ekibiyle birlikte Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde sazlı, sözlü unutulmaz bir sıra gecesi yaşatan türkülerin üstadı Ünlü, halaylara da eşlik etti. 

Sanatçı Zekeriya Ünlü, muhteşem bir sıra gecesiyle Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde, vatandaşlarla buluştu. Sıra gecesinin ses, saz, söz üzerine bir meclis olduğundan söz eden ve “Arkadaşlık, dostluk ve halk mektebidir” diyen Ünlü, ekibiyle birlikte her yöreden türküyü seslendirdi.

Dans ve davul gösterilerinin peş peşe yapıldığı konserde vatandaşlar da sahneye çıkarak halay çekti, salonu dolduran vatandaşlar alkışlarla parçalara eşlik etti.

Sıra Gecesi Dolu Dolu Türkülerle Geçti

Esmersen Güzelsin, Arabım Fellahi, Nemrut’un Kızı, Sallasana Mendilini, Pala Remzi, Kaldım Duman İçi Dağlarda, Gezme Ceylan Bu Dağlarda gibi türkülerle hem duygusal anlar yaşayan, hem de eğlenen konuklar, memnuniyetlerini Ünlü’yü ve ekibini uzun süre alkışlayarak gösterdiler. Vatandaşın yoğun ilgisine teşekkür olarak, konseri bitirdikten sonra bir parça daha söyleyen ekip geceyi hep bir ağızdan söylenen türkülerle sonlandırdı. Konser sonunda sanatçıya ve ekibine teşekkür eden Beylik düzü Belediye Başkan Danışmanı Erhan Bayladı, “Beylikdüzü’nde Zekeriya Ünlü gibi çok değerli sanatçılarımız var. Sadece kendi ilçemizdeki sanatçıları ağırlasak birkaç yıl program yapabiliriz. Sizlerle olmaktan da çok mutlu olduk” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.