Zengin Kız Fakir Oğlan... SEVİLEN DİZİ YENİ KANALINDA!

Zengin Kız Fakir Oğlan... SEVİLEN DİZİ YENİ KANALINDA!

Senaryosunu Birol Güven, Caner Güler ve Yaşar Arak’ın kaleme aldığı,heyecanla beklenen dizinin ilk bölümü ise 24 Temmuz Cuma akşamı saat: 21.00’de Fox TV’de olacak.

Bir televizyon klasiği haline gelen, ekranların en eğlenceli dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan, yeni kanalı Fox Tv’de , güldürmeye devam edecek.  Cuma akşamları izleyiciyle buluşacak olan dizi, yeni sezonda da bir hayli iddialı…

Başrollerinde Ufuk Özkan, Ecem Özkaya Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Ayda Aksel, Gözde Okur, Mahir İpek, Kemal Kuruçay, Şeyla Halis ve Burçin Abdullah’ın yer aldığı Zengin Kız Fakir Oğlan, yeni kanalı Fox Tv’de güldürmeye devam edecek.

Yapımcılığını Birol Güven’in , yönetmenliğini Hasan Tolga Pulat’ın üstlendiği Mint Yapım imzalı dizinin yeni bölümleri Cuma akşamları izleyiciyle buluşacak.

Ekranların modern Keloğlan hikayesi Zengin Kız Fakir Oğlan yeni sezonda da gerek yeni karakterleri, gerekse yeni mekanlarıyla yine iddiasını sürdürecek.

1.BÖLÜM ÖZETİ

24TemmuzCUMA21.00

Kemal Bey şirketinin başına damatlarından birini geçirmek istemektedir.

Ancak hangi damadın şirketin başına geçeceği büyük bir tartışma konusu olur. Aile oylama yoluyla, Nurhan ve Sarp’tan birini seçecektir!

Evdeki seçim ortamı büyük bir heyecana dönüşür.

Öte yandan Biricik, Mahmut Kemal için yatılı bakıcı arayışına girer. Bakıcı için ince eleyip sık dokuyan Biricik, tüm adayları zor bir mülakattan geçirir. Alev adında güzeller güzeli genç bakıcı adayı Biricik ve Nurhan’ı etkilemeyi başarır.

Ancak kimsenin bilmediği bir şey vardır. Alev çok tehlikeli biridir ve artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.