Zerrin Özer...  ‘SAZ ARKADAŞLARI’ İLE KOŞARAK GELİYOR!

Zerrin Özer... ‘SAZ ARKADAŞLARI’ İLE KOŞARAK GELİYOR!

Zerrin Özer, ‘Zerrin Özer ve Saz Arkadaşları’ adlı projesi için “Eski Zerrin'iniz geri dönüyor. Şarkılarımla adım atarak, yürüyerek değil koşarak geliyorum” dedi.

Türk Müziği’nin güçlü sesi Zerrin Özer’in yeni single çalışması, uzun bir aradan sonra 22 Temmuz Cuma gününden itibaren tüm dijital platformlarda dinlenebilecek.

‘Zerrin Özer ve Saz Arkadaşları’ adlı iki şarkılık proje, Kemal Aslan Müzik Yapım etiketiyle müzikseverlerle buluşuyor.

TÜM ŞARKILAR HÜCUM KAYIT

‘Harbiden Git’ ve ‘Duygularım’ adlı iki eserin yer aldığı single’ı için Zerrin Özer “Eski Zerrininiz geri dönüyor. Şarkılarımla adım atarak, yürüyerek değil koşarak geliyorum.

İki şarkıyı da ekip arkadaşlarım canlı çaldı. Hiçbir elektronik ses yok. Hücum kayıt yaptık. Hayatımda hiç iddialı konuşmadım ama bu kez iki şarkımda da iddialıyım” dedi.

ZERRİNCE ŞARKILAR ZAMANI

Şarkıları ‘Zerrince’ okuduğunun altını çizen Özer “‘Harbiden Git’ harika bir rock oldu. Söz ve müziği Gümüşhan adlı sanatçı arkadaşıma ait.

‘Duygularım’ da Azer Bülbül’ün harika bir eseri. Keşke Azer Bülbül’ü ölmeden önce tanısaymışım. Bu şarkım da tüm Azer Bülbül sevenleri için” diye konuştu.

Zerrin Özer, ilk video klibini geçtiğimiz günlerde 70 kişilik bir set ekibiyle Erkan Nas yönetmenliğinde ‘Harbiden Git’e çekmişti. İki ay sonra da yeni klip ‘Duygularım’a çekilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.