Zerrin Özer… “YENİ BİR REKOR İÇİN GELİYORUM”!..

Zerrin Özer… “YENİ BİR REKOR İÇİN GELİYORUM”!..

“Basit Numaralar” şarkısıyla tüm dijital platformlarda rekor kıran Zerrin Özer, söz ve müziği Mustafa Arapoğlu imzası taşıyan ‘Ne Halin Varsa Gör’ isimli yeni şarkısını Grand Müzik etiketiyle sevenleriyle buluşturdu.

Zerrin Özer, “Basit Numaralar” şarkısı ile yeniden ivme kazandırdığı müzik yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Bu kez güçlü sesiyle pop ve flamenko tınılarını harmanladığı yeni eseri “Ne Halin Varsa Gör” ile sevenlerini selamlıyor!

Diva Zerrin Özer, sitemini eğlenceli bir şekilde anlattığı yeni şarkısında hem yeni tarzıyla hem de sesiyle yine gönülleri fethetmeye geliyor. Söylediği her tarzda iz bırakan duayen sanatçı, kariyerinin zirvesini “Ne Halin Varsa Gör” ile taçlandırmayı hedeflerken, yine müzik listelerini alt üst edeceğinin sinyallerini veriyor.

Hayrettin Güneş prodüktörlüğünde Grand Müzik etiketiyle yayınlanan şarkının söz ve müziği Mustafa Arapoğlu’na ait. Genel koordinatörlük görevini Selim Seven’in üstlendiği şarkının düzenlemelerinde Mustafa Arapoğlu ve Mili B, tonemaster işlemlerinde yine Mustafa Arapoğlu imzası bulunuyor. Basın-PR’da Hilmi Elitez bulunurken, sanatçıya gitarda Soyhan Şenyaylar, piyanoda Mili B, perküsyonda Şener Yolal eşlik ediyor. Flamenko esintilerini göreceğimiz klibin yönetmen koltuğunda ise Erkan Nas oturuyor. Senaryo Özlem Bölükbaşı, kurgu ise Sinan Taşdemir imzası taşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.