Zeynep Gülay... AVUKATLIKTAN BEYAZ PERDEYE UZANAN YOLCULUK!..

Zeynep Gülay... AVUKATLIKTAN BEYAZ PERDEYE UZANAN YOLCULUK!..

Avukat Zeynep Gülay..İzmir Ekonomi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan genç avukat, avukatlıktan beyaz perdeye başrol olarak geçip, kadının başarısına en güzel örneklerden biri oldu..

İzmir'in genç ve yetenekli avukatı Zeynep Gülay, kadın başarısına en güzel örneklerden biri. Avukatlığın yanı sıra beyaz perdeye de gönül veren sanatsever avukat, son zamanlarda adından sıklıkla söz ettiren İzmir yapımı psikolojik gerilim türündeki ''11'' filminde başrol oyunculardan birisi olmayı başararak bir kadının farklı alanlarda da başarılı olabileceğine yeni bir örnek oluşturdu.. 

Avukatlığın haricinde Carat Yapım bünyesinde oyunculuk yapan Zeynep Gülay,filmin yapımcısı Murat Barutçu tarafından 11 filminin senaryosunu okuduğunda çok etkilendiğini dile getirerek ''Ülkemizde klişeleşmiş gerilim filmlerinin çok dışında olan ve kontrolsüz sosyal medya bağımlılığının psikolojik sorunlara yol açabileceğini de konu alan bu psikolojik gerilim filminde oynamak beni çok mutlu etti'' dedi. 

9 Haziran'da vizyona girecek olan 11 filmindeki üstün başarısı ve oyunculuk yeteneğinin takdir edildiği Avukat Zeynep Gülay ''Mesleğimin yanında sanatı da asla bırakmayı düşünmüyorum, sanatsız bir toplum ve kadınsız bir sanat düşünemiyorum, kadınlar her yerde olmalılar'' dedi..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.